elefant.ro
 

ForteMall - Learning and Training Marketplace


Titlu: ForteMall - Learning and Training Marketplace
Descriere: ForteMall is a learning marketplace where you can sell your expertise to anyone and buy learning courses from anyone in the world.
URL: http://www.fortemall.com

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: business, learning, e-learning, elearning, training, marketplace, education, teaching, money, school

Acest site a fost adaugat in data de 30/06/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Lucrari de diploma, lucrari de licenta postate de utilizatori!
Diplopedia.ro pune la dispozitia utilizatorilor cea mai mare arhiva cu disertatii din Romania, oferind un plus de resurse in procesul de documentare si aprofundare a cunostintelor. Lucrarile sunt postate de utilizatori sunt evaluate riguros de catre administratorii sitului, iar cele care indeplinesc toate criteriile de validare sunt ulterior publicate pe site.

Cursuri limbi straine Bucuresti - Euro-Lingua.ro
Daca doriti sa urmati cursuri de limbi straine in Bucuresti atunci Euro – Lingua este alegerea cea mai buna.\\r\\nEuro-lingua organizeaza cursuri de limba engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, suedeza, araba, romana( pentru cursanti straini) in Bucuresti.

Mentor Training
Mentor Training – active selling este furnizor de cursuri si programe de instruire, evaluare, antrenare si dezvoltare organizationala pentru companii din Romania. Serviciile noastre se bazeaza pe experienta relevanta in companii multinationale adaptata si aplicata in diverse ramuri economice.

Educatia Antreprenoriala - Cheia Competitivitatii IMM-urilor
Dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale, promovararea cuturii antreprenoriale in randul personalului de conducere din intreprinderi, IMMuri, a intreprinzatorilor si a persoanelor care doresc sa initieze o activitate independenta.

Institut marketing
Institutul de Marketing ofera in Romania suport pentru educatie, training si cursuri pentru obtinerea de certificari profesionale internationale in marketing acreditate de Chartered Institute of Marketing (CIM ) si CAM Foundation: certificate profesionale in marketing, comunicare de marketing, marketing digital, marketing mobil si media digitala.