evomag.ro
 

AME after school Baneasa


Titlu: AME after school Baneasa
Descriere: Activitati: servirea mesei de pranz si a gustarii de dupa-amiaza; asistarea si sprijinitea copiilor in efectuarea temelor si pregatire suplimentara; limba engleza; aikido, karate (optional); activitati recreative, jocuri educative.
URL: http://www.same.go.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: After school, SEmiinternat, Baneasa

Acest site a fost adaugat in data de 20/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 996

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri Dezvoltare Personala
Cursuri Dezvoltare Personalaeste un site prin care va puteti inscrie la programe practice de formare pentru a gasi strategii de iesire din actuala criza. Cursuri Dezvoltare Personala propune instrumente de management pentru a construi o dezvoltare durabila a organizatiei dumneavoastra.

Prezentare SC EURO PERSONAL SRL
Euro Personal SRL este lider pe piata ieseana de formare profesionala si ofera urmatoarele cursuri, atat in Iasi, cat si in alte orase mari din tara: - WinMentor, - Autocad, - Web design, - grafica (Photoshop si Corel Draw), - engleza, germana, italiana, franceza, - contabilitate, - formator, - asistent manager, - operare PC, - control parental, - inspector resurse umane.

bacalaureat.net
Informatii de ultima ora despre bacalaureat. Subiectele de anul acesta si din anii precedenti, precum si un forum de discutii. Rezolvari ale unor subiecte. Multa bafta tuturor.

Cursuri inspector protectia muncii
INTRATEST ofera cursuri de formare profesionala destinate administratiei publice (centrale si/sau locale), firmelor cu capital de stat/regiilor autonome, cat si agentilor economici privati.

Casa de Ajutor Reciproc Invatamant Calarasi
Casa de Ajutor Reciproc Invatamant Calarasi