elefant.ro
 

Harmony Boutique Hostel


Titlu: Harmony Boutique Hostel
Descriere: Harmony Boutique Hostel Harmony Boutique Hostel *** s-a infiintat in anul 2011 si este singurul hotel din Gaesti ce ofera servicii la standarde ridicate, dedicat atat oamenilor de afaceri, cat si celor ce cauta relaxare. www.harmonyhostel.ro
URL: http://www.harmonyhostel.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: hotel gaesti, hotel stele gaesti dambovita, cazare gaesti, motel gaesti, cazare ieftina gaesti

Acest site a fost adaugat in data de 24/04/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Marginimea Sibiului www.perla-paltinisului.ro
l► www.perla-paltinisului.ro Pensiunea Perla Paltinisului este locul perfect pentru a te bucura de savoarea bucatelor traditionale precum si de rafinamentul si profesionalismul gazdelor.Va asteptam cu mare drag. www.perla-paltinisului.ro

Vila Santana - Cazare Baile Felix
Vila dispune de 135 de locuri de cazare, repartizate in 42 in camere, fiind situat la doar 1.5 Km de la Baile Felix. Vila Santana a functioneaza de 26 de ani fara intrerupere, oferind servicii de cazare de calitate la preturi accesibile.

Casa Roditel
organizam team-building, cazare

Pensiuni Sinaia
Oferte actualizate de cazare in Sinaia. Aproape toate pensiunile din Romania gasesti doar la noi si cea mai buna varianta de cazare in Sinaia. Lista completa a pensiunilor din Sinaia cu cazare care au poze si numere de telefon ale proprietarilor, cazare Sinaia la cele mai bune preturi.

Cazare in Bucuresti
Casa Enache Scrovistea va pune la dispozitie 4 apartamente , 13 camere duble si 2 camere single , cu un inalt grad de confort si dotare, moderne totodata,similare unui hotel de 4 stele. Va mai invitam sa petreceti momentele minunate din viata dvs la Casa Enache Scrovistea.