vivacredit.ro
 

Seminte de tomate – seminte de rosii, consultanta tomate


Titlu: Seminte de tomate – seminte de rosii, consultanta tomate
Descriere: Principalele activitati desfasurate de SC MARCOSER SRL sunt: 1. IMPORTUL SI DISTRIBUTIA DE INPUTURI PENTRU LEGUMICULTURA: seminte de tomate - SYNGENTA, ZERAIM GEDERA, DAEHNFELDT, NUNHEMS
URL: http://www.semintedetomate.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: seminte, tomate, seminte de tomate, seminte de rosii, consultanta tomate, crestere tomate

Acest site a fost adaugat in data de 24/04/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Geofor -foraje apa,foraje puturi,piloti forati, foraje, fantani, puturi
Geofor -foraje apa,foraje puturi,piloti forati,foraje, foraje apa, fantani, puturi,pompe submersibile,piloti forati

Solutii complete pentru toata gama de instalatii
Suntem o echipa care ofera solutii complete pentru toata gama de instalatii, de la consultanta, ofertare, alegerea solutiei tehnice, proiectare, transport, servicii de montaj, punere in functiune si garantie. Echipamentele comercializate sunt fabricate de producatori consacrati in conformitate cu standardele impuse de piata: sisteme cu panouri solare termice si fotovoltaice, incalzire in pardoseala, ventilatie cu recuperare de caldura si HVAC etc.

case utilaje constructii
Distribuitor autorizat al utilajelor pentru constructii marca CASE, compania Case Utilaje Constructii, a cunoscut pe parcursul acestor ani o dezvoltare continua ajungand astazi unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de profil. Vanzari utilaje, service utilaje Cesab (stivuitoare), Furukawa (ciocane si accesorii hidraulice), Dumec (autobetoniere), OM - Keestrack (statii de concasoare si sortare mobile).t)

Traduceri autorizate INOVA
Inova Translations va ofera servicii de traduceri autorizate | traduceri legalizate, traduceri it, traduceri economice si juridice, traduceri medicale...

SC TESSILGRAF RO SRL – Producator de etichete tesute
Accesoriile produse de SC TESSILGRAF RO SRLsint elemente estetice, care imbunatatesc produsul, fiind tot timpul create si dezvoltate , avind la baza fenomenele sociale,tendintele modei si noile descoperiri in ceea privesc firele si alte noi materii prime si materiale.