vivacredit.ro
 

Seminte de tomate – seminte de rosii, consultanta tomate


Titlu: Seminte de tomate – seminte de rosii, consultanta tomate
Descriere: Principalele activitati desfasurate de SC MARCOSER SRL sunt: 1. IMPORTUL SI DISTRIBUTIA DE INPUTURI PENTRU LEGUMICULTURA: seminte de tomate - SYNGENTA, ZERAIM GEDERA, DAEHNFELDT, NUNHEMS
URL: http://www.semintedetomate.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: seminte, tomate, seminte de tomate, seminte de rosii, consultanta tomate, crestere tomate

Acest site a fost adaugat in data de 24/04/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Expertiza contabilitate
Expertiza contabilitate ofera servicii contabile de cea mai buna calitate pentru firme care activeaza in orice domeniu de activitate

Analiza de risc la securitatea fizica
Evaluator de risc la securitatea fizica inscris in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica (RNERSF) ofer servicii de elaborare a analizei de risc la securitatea fizica pentru toate organizatiile si operatorii economici.

ASiS ERP productie, comert, servicii, distributie
ASiS este o solutie informatica de management, destinata tuturor proceselor de business ale companiei. Este alcatuita din 12 aplicatii si peste 40 de module, utilizatorii avand posibilitatea de a-si alege si configura solutia potrivita specificului de activitate. ASiS ERP se adapteaza cu usurinta oricarui domeniu de activitate: productie, distributie, comert si servicii.

Producator mobila de calitate Timisoara CassiusRO
Firma CassiusRO mobila Timisoara produce mobilier din urmatoarele game: mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila living, mobila birou, mobila unicat la comanda, casute de gradina. La noi calitatea are pretul corect.

Prohaus Cluj executa case pe structura lemn, case de lemn ecologice
Prohaus impex srl Cluj-Napoca executa case din lemn, case pe structura de lemn,case din lemn la cheie, finisaje interioare ,instalatii, executa lucrari de constructii in Tara si Strainatate, garantie 30 ani.Certificari ISO 9001-14001.