elefant.ro
 

Bell Bucharest


Titlu: Bell Bucharest
Descriere: Bell Bucharest este cel mai recent centru acreditat EAQUALS din România. Credem în comunicarea interculturală eficientă ca motor al performanţei în secolul XXI, iar misiunea noastră este să facem din fiecare lecţie pe care v-o livrăm o experienţă inteligentă, agreabilă, dinamizantă.
URL: http://www.bell-bucharest.ro/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Centru de limbi straine

Acest site a fost adaugat in data de 10/04/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Start la Mate - teste online de matematica pentru clasa 1
Pe Start la Mate punem la dispozitia copilului tau doua teste saptamanale, a cate 10 probleme grila, pe parcursul celor doua semestre scolare, inclusiv pe perioada vacantelor din timpul anului scolar. Am creat Start la Mate pentru a consolida si imbunatati cunostintele de matematica dobandite in clasa, printr-o platforma educationala online sub forma de concurs. Te asteptam pe Start la Mate !

Cursuri de limba engleza Bucuresti - Accesis
Accesis lucreaza cu profesori care au acumulat competentele necesare pentru a sustine cursurile de dezvoltare limba straina. Suntem prima firma care a introdus un sistem online de invatare a englezei si germanei pentru examene.

Centru de consiliere Gratuit
Centru de consiliere GRATUIT pentru studenti Cluj Napoca - centrul consiliere in carierea OCOC Cluj Napoca, consiliere studenti UTCN Cluj consiliere online studenti OCOC Cluj Napoca orientare cariera ateliere de lucru consiliere gasire loc de munca Cluj evenimente studenti evenimente in Cluj Napoca studenti

eurocor.ro
Cursuri prin corespondenta de limbi straine (engleza, franceza, italiana, germana, spaniola), Management, Marketing, etc.

Gradinite pentru toti copiii
Este foarte dificil sa gasiti o gradinita de incredere. De aceea am creat un portal online unde veti gasi cele mai bune listari pentru gradinite bune din cele mai importante orase din tara. Gasiti listari pentru gradinite private care ofera servicii de calitate, precum si grija deplina pentru copiii vostri.