smokemania.ro
 

cartilemele


Titlu: cartilemele
Descriere: Site-ul www.cartilemele.eu este un proiect personal de atragere a unui numar mare de cititori iubitori de carte , prin punerea la dispozitie a cartilor proprietate personala. Acesta este un proiect destinat iubitorilor de lectura ,ca si mine, ce se desfasoara exclusiv pe internet si care ofera carti pe care le-am citit.
URL: http://www.cartilemele.eu

Categorie: educatie si cultura > literatura
Cuvinte cheie: cartilemele, carti, carti personale, carti online, beletristica, roman aventura, roman istoric

Acest site a fost adaugat in data de 01/04/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Carti Online - Cumpara O Carte
Alege carti online din cele mai noi aparitii pe piata de la diferite edituri celebre. Ai de ales dintre sute de titluri de valoare din cele mai variate categorii: carti online despre sanatate si medicina, carti pentru copii, carti scolare si multe altele. Comanda aici cartile online dorite!

Carti crestine la pret de editura – www.tecarte.ro
Punem accentual pe Cuvantul lui Dumnezeu, de aceea am creat libraria online www.tecarte.ro, carti crestine la pret de editura si Biblii la preturi foarte mici. Mai mult, transportul este aproape gratis.cartile crestine te asteapta pe www.tecarte.ro

Delibris
Discutii libere despre literatura, scriitori, poeti, poezii, istorie. Va asteptam cu drag.

Carti Economie
Carti Economie: Pentru economisti si studenti.

maxime si cugetari
Maxime si citate celebre ale unor autori cunoscuti, din trecut sau contemporani cu noi. O colectie impresionanta, pe alocuri cu iz de pamflet. Citate si spuse celebre, perfecte pentru statusuri sau momente creative.