orange.ro
 

Ingrijire batrani, ingrijire persoane varstnice, camin batrani


Titlu: Ingrijire batrani, ingrijire persoane varstnice, camin batrani
Descriere: Ingrijire batrani la domiciliu, ingrijire persoane varstnice la domiciliu. Colaboram cu un numar mare de centre de specialitate din Bucuresti si din jurul lui
URL: http://www.oldcare.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Ingrijire batrani, ingrijire persoane varstnice, camin batrani, Old Care

Acest site a fost adaugat in data de 28/03/2013

Voturi luna acasta : 9

Voturi total : 620

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

ferestre de mansarda fakro
Ferestrele de mansardă FAKRO sunt produse de TOP, fabricate din materie primă de cea mai bună calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigură trăinicie şi eficienţă (fiabilitate, siguranţă, funcţionalitate şi parametri izolatori excelenţi)

SC Felicitandra SRL - Consultanta si Management
Principalele domenii de activitate ale societatii noastre sunt: consultanta finantari nerambursabile, constructii si distributie panouri fotovoltaice. Echipa noastra de consultanti este pregatita sa furnizeze servicii complete pentru derularea proiectului dvs.

Inchirieri targuri si expozitii
Organizam evenimente CORPORATE pentru intalniri de afaceri si punem la dispozitie logistica pentru targuri si expozitii prin inchirieri de echipamente.

scaune Maril SRL
Bine ati venit pe siteul MARIL, siteul cu cele mai bune oferte de scaune directoriale, ergonomice, restaurant.

Recuperare taxa poluare, taxa auto
Servicii profesionale de recuperare taxa de poluare (recuperare taxa auto). Pentru a va recupera taxa auto de poluare, aveti nevoie de asistenta si reprezentare juridica de specialitate, deoarece recuperarea nu este posibilia decat in urma obtinerii unei hotarari judecatoresti. Recuperam si dobanzile aferente.