vivacredit.ro
 

Gradinita lui Goghita


Titlu: Gradinita lui Goghita
Descriere: Bucatarie proprie. Mancare sanatoasa. Supraveghere Online. Sala de Sport.Garadinita Acreditata
URL: http://gradinitaluigoghita.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Gradinita Timisoara, Gradinita Privata, Gradinita Particulara

Acest site a fost adaugat in data de 19/03/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hanoi Language and Culture Tours - Learn Vietnamese
Learn Vietnamese, Vietnamese Language Tour Course

Poetii nostri
oetii nostri : Cea mai bogata colectie de poezii si versuri ale autorilor romani consacrati. Puteti citi poezii ale poetilor clasici(Alexandru Macedonski, George Bacovia, George Cosbuc, Ion Minulescu, Mihai Eminescu, Nichita Stanescu, Nicolae Labis, Tudor Arghezi...) dar si a celor contemporani(Adrian Paunescu, Ana Blandiana, Mircea Cartarescu... ) sau sa scrieti propriile creatii.

AmdSchool AfterSchool Cursuri copii bucuresti
AMDSchool este mediul educational, elegant si placut format dintr-o echipa competitiva de traineri specializati, oferind cursuri de after school , arte martiale, dans(dans contemporan, dans sportiv), muzica(canto,pian,chitara,vioara), balet, limbi straine(engleza, germana).Alaturi de noi puteti sa va exersati propriile hobby-uri artistice sau sa va dezvoltati abilitatile muzicale si lingvistice, precum si pe cele din domeniul artelor plastice, dansului si teatrului.

Cu 123edu.ro matematica se invata de placere
Prima platforma educationala care ii ajuta pe copii sa invete bine. Exercitii de matematica conform programei scolare, locul de intalnire pentru copii isteti, parinti responsabili si profesori jucausi.

Cursuri Specializare
Va oferim pachete complete de cursuri, consiliere in alegerea acestor, functie de necesitatea fiecaruia, consultanta in scrierea de proiecte cu finantare europeana, consultanta in autorizarea cursurilor si in management.