vivacredit.ro
 

Hotel NEXT Timisoara


Titlu: Hotel NEXT Timisoara
Descriere: Hotel NEXT se afla situat intr-o zona linistita din Timisoara, in imediata vecinatate a celui mai mare centru comercial din oras, Iulius Mall. Hotelul dispune de 8 camere cu pat dublu si o suita, realizate si utilate pentru a va oferi tot confortul, cu o atentie deosebita pentru detaliile care ofera linistea si relaxarea de acasa. Toate camerele au baie proprie, mini bar, aer conditionat, TV.
URL: http://www.hotel-next.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare timisoara, cazare pensiune timisoara

Acest site a fost adaugat in data de 12/03/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 336

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Deva
Motelul Maestro, la standardul de 3 stele, pune la dispozitia clientilor un numar de 20 de camere si un apartament cu 2 dormitoare. Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou, frigider, aer conditionat, telefon, internet si bai utilate modern.

infotravelromania.ro
InfoTravelRomania: piata turistica din Romania, 1900 agentii de turism, ski 2008 Austria, ski februarie 2008 Romania, ski Slovacia, Paste 2008, oferte litoral 2008, Cipru vara 2008, Egipt si Tunisia.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Pensiuni si Hoteluri Viena
Cazare in Austria, la Viena in pensiuni si hoteluri ieftine. Cu peste 1000 de locuri de cazare in Austria, suntem unul dintre cei mai mari si mai ieftini ofertanti de cazare pentru categoriile de 3 si 4 stele la Viena !

Pensiunea Isabella
Pensiunea Isabella este o pensiune turistica moderna situata in sud-vestul Romaniei, in comuna Berzeasca Nr. 537, judetul Caras-Severin, intr-un cadru natural mirific, in plina rezervatie naturala \"Parcul Natural Portile de Fier\", zona unica in Europa.

Drumetii la Voronet Bucovina
Perla Bucovinei: Aici te invaluie o liniste de clestar, iar orizontul privirilor se adanceste in semetia padurilor de brad si foioase. Veniti la noi pe site pentru informatii suplimentare.