vivacredit.ro
 

Hotel NEXT Timisoara


Titlu: Hotel NEXT Timisoara
Descriere: Hotel NEXT se afla situat intr-o zona linistita din Timisoara, in imediata vecinatate a celui mai mare centru comercial din oras, Iulius Mall. Hotelul dispune de 8 camere cu pat dublu si o suita, realizate si utilate pentru a va oferi tot confortul, cu o atentie deosebita pentru detaliile care ofera linistea si relaxarea de acasa. Toate camerele au baie proprie, mini bar, aer conditionat, TV.
URL: http://www.hotel-next.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare timisoara, cazare pensiune timisoara

Acest site a fost adaugat in data de 12/03/2013

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 335

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Praid
Cazare Praid,cazare ieftina in praid la pensiuni din praid, hoteluri din praid sau moteluri din praid

Cazare Albac - Pensiunea Vila Rustica din Muntii Apuseni
Pensiunea Vila Rustica se gaseste in statiunea Albac, judetul Alba la aproximativ 500 de m de centrul statiunii, la iesirea spre Arieseni. Pensiunea dispune de un spatiu de cazare de 10 camere cu baie amenajate in stil rustic.

Cel mai complex portal de pensiuni | hoteluri | rezervari on-line
Infopensiune.ro reprezinta cel mai complex portal de pensiuni si hoteluri din Romania unde proprietarul de pensiune/hotel poate publica anunturi de cazare iar turistul poate efectua rezervari on-line

ski accommodation
Am selectat pentru voi cele mai bune locatii de ski din Europa, cazare, mancare, schiuri, ski pass si tot ce va mai trebuie pentru a petrece o vacanta de neuitat chiar aici pentru voi.

Cazare Timisoara
Portal cu unitatile de cazare din Timisoara.Gasiti pe site: Pensiuni din Timisoara, Vile din Timisoara, Hoteluri Timisoara cu informatii, telefoane de contact si 24 de imagini, astfel ca puteti alege usor locul cel mai bun de cazare inTimisoara.