vivacredit.ro
 

Sitea Romania,echipamente si materiale medicale pentru stomatologie .


Titlu: Sitea Romania,echipamente si materiale medicale pentru stomatologie .
Descriere: Sitea Romania pune la dispozitia Dvs. o gama variata de echipamente si materiale medicale stomatologice: piese de masini rotative, freze rotative si instrumente de canal, instrumentar Medesy, accesorii si anse detartraj, ANTHOGYR, autoclave, aparate implantologie, compresoare si aspiratii, echipament radiologie,implanturi,biomateriale.
URL: http://www.sitea.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Sitea Romania, Unituri dentare, echipamente, materiale pentru stomatologie

Acest site a fost adaugat in data de 12/03/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Slabire
Produsul Re-Code este cel mai evoluat produs pentru slabire. Renunta la diete care te necajesc, foloseste pentru slabire un produs natural 100%, primul din generatia a treia a produselor de slabire.

Cabinet Stomatologic
Cabinet Stomatologic Q-dent este un cabinet stomatologic dotat cu echipamente de ultima generatie unde medicii stomatologi folosesc tehnici moderne fara durere.Acest cabinet stomatologic este situat in Sector 1 pe B-dul Ion Mihalache aproape de piata 1 Mai si Domenii. In aceasta locatie sunt efectuate toate procedurile stomatologice cunoscute: Urgente Stomatologice, Profilaxie, Estetica Dentara, Pedodontie, Endodontie, Protetica, Ortodontie, Chirurgie, Implantologie, Parodontologie.

Comercializeaza produse medicale
Clicmed.ro este un magazin specializat de tehnica si consumabile medicale,

Fundatie caritabila Iasi - Fundatia Izvor
Fundatia caritabila din Iasi, Fundatia Izvor ofera Servicii adresate in majoritate persoanelor vulnerabile, precum copii abandonati, persoane cu dizabilitati, persoane cu nevoi speciale, persoane varstnice

Marirea penisului
PromenPlus reprezinta suplimente alimentare 100% naturale cu ingrediente active ce au ca obiectiv marirea pe cale naturala a penisului. Pe langa alungire si ingrosare, pastilele PromenPlus va ajuta sa beneficiati de erectii mai consistente si mai indelungate, orgasme explozive, satisfactie intensificata in timpul contactelor sexuale, o stare generala de bine la nivelul intregului organism. Nu exista efecte secundare, pastilele se pot elibera fara reteta medicala.