smokemania.ro
 

Sitea Romania,echipamente si materiale medicale pentru stomatologie .


Titlu: Sitea Romania,echipamente si materiale medicale pentru stomatologie .
Descriere: Sitea Romania pune la dispozitia Dvs. o gama variata de echipamente si materiale medicale stomatologice: piese de masini rotative, freze rotative si instrumente de canal, instrumentar Medesy, accesorii si anse detartraj, ANTHOGYR, autoclave, aparate implantologie, compresoare si aspiratii, echipament radiologie,implanturi,biomateriale.
URL: http://www.sitea.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Sitea Romania, Unituri dentare, echipamente, materiale pentru stomatologie

Acest site a fost adaugat in data de 12/03/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

sistemeortopedice
Ai nevoie de un dispozitiv medical care sa-ti usureze viata? Scaun wc usureaza viata utilizatorului oferindu-i confort si independenta. Scaun wc este un dispozitiv ortopedic de mare ajutor in ingrijirea bolnavului cu handicap locomotor la domiciliu.

Aloe vera
Aloe vera si cateva din proprietatile de vindecare si tratare a multor boli. Planta de aloe vera si mai ales gelul de aloe vera a fost, este si va fi un adevarat miracol pentru multe persoane care s-au tratat cu aloe vera.

Terapii Naturiste Calivita
Afectiuni si tratamente cu produse naturiste Calivita.Produse pe baza de plante medicinale, produse pe baza de vitamine, minerale, antioxidanti.Produse naturiste pentru imunitate, produse naturiste pentru digestie,produse naturiste pentru slabit, produse naturiste pentru par.

Oralfarm.ro - magazinul online realizat de specialisti
Magazinul online Oralfarm.ro si revista cu acelasi nume, este cel mai complet mijloc de informare si solutie practica pentru problemele de igiena orala pentru care pana acum, n-au existat rezolvare sau informatii.

acupunctura
Centrul naturist Steaua divina din Bucuresti și brasov efectueaza ședințe de acupunctura cu ace pentru tratament la: nevralgii, obezitate, alergii, ulcer etc. Totodata, clinica noastră ofera și tratamente naturiste cu ajutorul la acupunctura lichida, prin remedii naturiste ce stimuleaza circulatia energiei prin meridianele corpului uman.