orange.ro
 

Sitea Romania,echipamente si materiale medicale pentru stomatologie .


Titlu: Sitea Romania,echipamente si materiale medicale pentru stomatologie .
Descriere: Sitea Romania pune la dispozitia Dvs. o gama variata de echipamente si materiale medicale stomatologice: piese de masini rotative, freze rotative si instrumente de canal, instrumentar Medesy, accesorii si anse detartraj, ANTHOGYR, autoclave, aparate implantologie, compresoare si aspiratii, echipament radiologie,implanturi,biomateriale.
URL: http://www.sitea.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Sitea Romania, Unituri dentare, echipamente, materiale pentru stomatologie

Acest site a fost adaugat in data de 12/03/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Medicina Muncii Iasi - Almer Sano
Almer - Sano este un Centru Medical din Iasi specializat in servicii de medicina muncii. Prin consultatiile de medicina muncii se realizeaza un complex de examinari medicale clinice, biologice si/sau paraclinice conform normelor stipulate prin lege pentru fiecare tip de profesie.

DentalCrownHealth Implanturi dentare in Bucuresti
Implanturi dentare Dental Crown Health Bucuresti de calitate la preturi decente. Cat costa un implant dentar? De la 350 euro

naturiss.ro
Naturiss.ro este un magazin online nou infiintat care isi propune sa promoveze produse naturiste premium, de calitate exceptionala, pentru diferite afectiuni.

Fisuri anale
Blog ce trateaza afectiuni proctologice. fisuri sunt cauzate de obicei de un scaun foarte tare, dar si de diaree constanta. Sunt prezentate remedii naturale si metode prevenire.

Cabinet Ginecologie Bucuresti
SyroMed este o policlinica pe strada Barbu Vacarescu, ce dispune de cabinet de ginecologie. Medicul specialist ginecolog, doamna Georgescu Maria, are experienta de 25 de ani in tara si strainatate.