vivacredit.ro
 

Foraje puturi apa


Titlu: Foraje puturi apa
Descriere: Firma noastra executa foraje de mica, medie si mare adancime cu tubulatura PVC de inalta presiune tip valrom.\\r\\nForajul se executa cu instalatie de foraj uscat cu coloane telescopice, electric.\\r\\nForajele de medie adancime se executa la cel de-al 3-lea strat freatic care se intalneste la o adancime de 40 – 60 m, in functie de zona.
URL: http://forajapapotabila.ro/

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: foraje, foraje puturi, foraj puturi, foraj puturi apa, apa potabila, denisipari, foraje puturi Bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 20/02/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 189

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Reparatii instalatii sanitare Bucuresti
Executam servicii de montaj, intretinere si reparatii baterii, robineti, cabine de dus, jacuzzi, saune, masini de spalat, sifoane de scurgere, hidrofoare, obiecte sanitare, calorifere, wc-uri, etc, in Bucuresti si judetul Ilfov.

Scoala de Soferi
Vrei sa iei permisul de conducere? Alege Scoala de Soferi GTI! Cu noi vei lua cu siguranta din prima permisul! Instructorii sunt acreditati, autorizati si au o experienta deosebita in acest domeniu.

case construite
Executam lucrari de acoperisuri profesional.Comercializare si montaj tigle metalice,tigle ceramice,sindrila bituminoasa,tabla cutata,tabla profilata,tabla galvanizata, tabla falsuita,dulgherie,ferestre de mansarda fakro-velux-roto si realizare acoperisuri, sisteme de invelitori cu echipe de profesionisti cu experienta in constructia de acoperisuri.

Corpuri de iluminat
Vizitati website-ul nostru pentru toate modelele de corpuri de iluminat, cea mai buna oferta de preturi pentru colaboratori si revanzatori in tara. Comercializam in toata tara, en-gros si en-detail.

Timelectrocolor Timisoara :: Echipamente Vopsire Electrostatica
Furnizam linii complete de vopsire cu pulbere in camp electrostatic la cheie sau utilaje componente.