smokemania.ro
 

Foraje puturi apa


Titlu: Foraje puturi apa
Descriere: Firma noastra executa foraje de mica, medie si mare adancime cu tubulatura PVC de inalta presiune tip valrom.\\r\\nForajul se executa cu instalatie de foraj uscat cu coloane telescopice, electric.\\r\\nForajele de medie adancime se executa la cel de-al 3-lea strat freatic care se intalneste la o adancime de 40 – 60 m, in functie de zona.
URL: http://forajapapotabila.ro/

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: foraje, foraje puturi, foraj puturi, foraj puturi apa, apa potabila, denisipari, foraje puturi Bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 20/02/2013

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 189

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Gavrila Avocat
Tanasescu, Gavrila si Asociatii este unul dintre cele mai renumite studii de avocatura in arbitraj comercial si international din Bucuresti. Tanasescu, Gavrila si Asociatii continua sa reprezinte cele mai mari firme romanesti si straine cu probleme legale, incercand inainte de toate sa rezolve probleme pe cale amiabila.

Detectiv Particular
Servicii Detectiv Particular - Agentia de Detectivi Particulari Confident - Supraveghere / Filaj si investigatii, confidentialitate garantata 0723.053.060

Hsa Audio - Dynacord boxe profesionale
Distribuitor Dynacord, Midas si Klark Teknik in Romania, solutii complete de sisteme de boxe si amplificatore pentru cluburi , discoteci, puburi cafenele. Sisteme de boxe cu amplificatoare, mixer pentru artisti live si accesorii, lumini de scena si efecte de lumina pentru scena si cluburi, solutii complete de scena, vanzari in rate fara dobanda, asigurare service si mentenanta la orice tip de echipament, montaj gratuit si garantie 3 ani.

Piese utilaje
Intrapart va ofera o gama variata de piese utilaje pentru CAT, Volvo, Komatsu, Liebherr, Hitachi, Hanomag, Terex, Extec, Bomag, Hamm, New Holland, Deutz, Vogele, Fuchs, Yanmar. De asemenea, efectuam reparatii de pompe hidraulice in Germania, intr-un timp foarte scurt si la preturi foarte competitive. La noi gasiti si gama completa de piese pentru statii de concasare: Extec, Pegson, Kleeman, Fintec, Finlay, Nordberg, Metso.

Cuplaje electromagnetice, electrofrane, ridicatori hidraulici REH
Vindem din stoc piese de schimb pentru poduri rulante, masini unelte, cuplaje electromagnetice, ridicatori electrohidraulici REH, frane electromagnetice, frane circulare FC, limitatori cursa si translatie, pompe hidraulice, contactori electrici, intrerupator automat OROMAX, intrerupator automat USOL, burghie, cutie comanda pod rulant, placute widia, freze