vivacredit.ro
 

Foraje puturi apa


Titlu: Foraje puturi apa
Descriere: Firma noastra executa foraje de mica, medie si mare adancime cu tubulatura PVC de inalta presiune tip valrom.\\r\\nForajul se executa cu instalatie de foraj uscat cu coloane telescopice, electric.\\r\\nForajele de medie adancime se executa la cel de-al 3-lea strat freatic care se intalneste la o adancime de 40 – 60 m, in functie de zona.
URL: http://forajapapotabila.ro/

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: foraje, foraje puturi, foraj puturi, foraj puturi apa, apa potabila, denisipari, foraje puturi Bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 20/02/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 189

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Rolete Pentru Garaj Md Modele Porti Sectionate
Rolete pentru garaj md Preturi Modele Rolete Porti pentru garaj moldova, chisinau, Porti sectionate, porti automate, porti industriale direct de la producator. Rolete de Garaj Md

Acoperisuri tigla ceramica
Acoperisuri tigla ceramica fara emisii poluante, cu aerisire buna, durata de viata pana la 150 de ani. Montaj acoperisuri tigla ceramica in toata tara.

Unior Tepid Scule Industriale
Unior Tepid cel mai mare importator si distribuitor de scule industriale din Romania. Oferta de scule industriale cuprinde: chei industriale, clesti industriali, scule electroizolate, surubelnite dinamometrice, ciocane, punctatoare.

Plasa de tantari
Plasa de tantari reprezinta un accesoriu important atunci cand doriti sa opriti patrunderea tantarilor sau a altor insecte in casa sau in birou. Firma noastra realizeaza plasa de tantari numai din fibra de sticla, cauciucata. In oferta noastra veti gasi plasa de tantari fixa sau de tip rulou. Oferim servicii de intretinere si reparatii pentru plasa de tantari achizitionata de la noi.

Firma de curatenie apartament profesionala
Firma de curatenie Global Cleaning Solutions este experta in servicii de curatenie si executa doar lucrari de curatenie profesionala pentru orice tip de imobil. Preturile practicate de noi sunt cele mai mici de pe piata.