vivacredit.ro
 

SeedFeel


Titlu: SeedFeel
Descriere: Video - TV Online - Image Hosting - Anunturii
URL: http://seedfeel.web44.net

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: seedfeel seed feel web44 net

Acest site a fost adaugat in data de 19/02/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 31

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

BlocManagerNET - program asociatii proprietari
BlocManagerNET - program pentru administrarea asociatiilor de proprietari. Dintre facilitatile oferite, amintim: generarea tabelului de cheltuieli; registru de casa si banca; note de consum pentru incasarea, direct la o sucursala bancara (include coduri de bare); emitere chitante si facturi; evidenta tuturor tipurilor de contoare (apa, caldura, racire, gaz, curent); salvare automata a datelor si backup automat, direct pe CD; calculul penalitatilor; registru pentru fiecare fond; multe altele

Program Facturare Gestiune | Program de gestiune comerciala
Soft Facturare Gestiune, dispune de toate modulele de facturare la care am adaugat module specifice de gestiune si contabilitate primara: furnizor, intrari, NIR, stoc, bon de consum, raport \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Z\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", registru de casa, lista de inventariere, fisa de magazie, declaratia D394, jurnal de cumparari.

Laptop Second Hand
De la calculatoare second hand, workstations sau servere second hand, la monitoare LCD, imprimante laser si laptopuri second hand. CSH.org acorda Garantie 12 Luni pentru orice produs achizitionat + Transport Gratuit oriunde in tara!

Cyclope - Monitorizare Angajati
Cyclope - Monitorizare Angajati - este o aplicatie software care ofera informatii despre modul in care angajatii isi desfasoara activitatea folosind calculatorul si implicit despre utilizarea infrastructurii IT a companiilor. Cyclope - Monitorizare Angajati - va ofera raspunsul la intrebarea: “Cine, Ce si Cat de mult munceste pe calculator in firma dumneavoastra?”

Firma securitate
Politica noastra este de a pune clientul in centrul activitatii noastre, tinta noastra fiind de a construi parteneriate solide, corecte si de durata cu clientii nostrii prin calitatea produselor si serviciilor oferite corect. Credem in profesionalism si experienta.