vivacredit.ro
 

Sfaturi despre copii


Titlu: Sfaturi despre copii
Descriere: Comunitate online gratuita pentru mamici cu articole si forum despre sarcina, copii si familie. Poti discuta cu mamicile, ai acces la desene de colorat si carti pentru copii, calendarul sarcinii si albume foto.
URL: http://www.sfatulmamicilor.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: sfaturi despre copii, sarcina, bebelusi, copii, forum

Acest site a fost adaugat in data de 15/02/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

biorezonanta
Medicina moderna va deveni din ce in ce mai mult preventiva, indreptandu-se spre o medicina a omului sanatos. Urmarim realizarea acestui scop, pe baza principiilor biorezonantei magnetice, cu ajutorul sistemului de diagnostic,metaterapie Metatron.

Platfus picior plat equin varus valg
Platfus (Picior plat) tratament. Recuperare picior equin varus sau valg in cabinetul nostru de gimnastica medicala din Bucuresti cu exercitii fizice si masaj terapeutic specializat pentru nou-nascuti, bebelusi, sugari si copii. Va asteptam

Tratament pentru regenerarea parului
REKZE Laboratories a dezvoltat cea mai complexa linie de produse impotriva alopecie, caderii parului si pentru regenerarea parului pentru femei si barbati formata din sampon, balsam, servetele si solutie topica pentru stoparea caderii parului.

Proestet Dent - Clinica stomatologica sector 2 Bucuresti
Clinica stomatologica Proestet Dent ofera tratamente stomatologice carii, parodontoza, implanturi dentare, radiologie dentara, chirurgie dentara, detartraj, ortodontie, implantologie, albire dinti, zona Iancului, langa PRO TV, sector 2, Bucuresti\\r\\n

Zeita sanatatii - Farmacie online
Zeita sanatatii va sta la dispozitie cu o gama variata de produse si sfaturi pentru tine si cei dragi, de la medicamente pentru diferite afectiuni, la produse pentru slabit, igiena si ingrijire pana la accesorii de infrumusetare. Va garantam o livrare rapida, la un pret foarte bun.