elefant.ro
 

Zilnic Umor de Calitate


Titlu: Zilnic Umor de Calitate
Descriere: Un site de umor voluntar si involuntar. Divertismentul combinat cu pamfletele fac din a cincea roata un site care te face sa zambesti in fiecare zi. Zilnic umor de calitate, in care intamplari din viata de zi cu zi sunt aduse la stadiul de pamflet
URL: http://www.acincearoata.ro

Categorie: timp liber > divertisment
Cuvinte cheie: articole, news, vorbe, haioase, vorbe, femei, bancuri, funny, anunturi, video, cinci, roata, razi

Acest site a fost adaugat in data de 09/02/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Muzica Noua,Filme Noi,Programe,Video 3gp,Jocuri Java,Apps,Theme
Descarca Acum Gratis: Muzica Noua, Filme Noi, Programe, Jocuri Java, Aplicatii Java, Theme, Imagini. Totul Gratis. Free Download

muzica noua
aici veti gasii toate melodiile doriti si cea mai noua muzica

Club feminin – masculin. Portal dedicat femeilor si barbatilor
www.eiversusele.ro site creat pentru femei, dar si pentru barbati in egala masura. Trateaza rivalitatea dintre femei si barbati, insa ofera ambelor sexe si sfaturi depre frumusete, moda, sanatate, diete, relatii, armonie in cuplu, sport sau gadget-uri.

PinkLove.ro blog despre muzica, cancan,spiru haret
PinkLove.ro este un blog unde gasesti posturi despre cancan, reviste,ziare,dragoste,sex, muzica,spiru haret,examene, rezultate, horoscop,yahoo messenger,televiziune,filme funny,avatare,jocuri,id-uri, artisti,versuri,referate si manelisti,sms,planse.

Bancuri cu Bula la Scoala
Cititi pe website-ul nostru peste 100 de bancuri numai despre bula la scoala. Bancurile care ne-au placut cel mai mult din reviste de umor din toate timpurile sunt acum online.