elefant.ro
 

Atelierele ILBAH Centru de Formare Profesionala


Titlu: Atelierele ILBAH Centru de Formare Profesionala
Descriere: Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare
URL: http://www.ateliereleilbah.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: cursuri de calificare, formare profesionala, certificat, certificare

Acest site a fost adaugat in data de 08/02/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Start Academy Dermopigmentist
Start Academy Dermopigmentist se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina o specializare atent studiata in dermopigmentare. Poti accesa: Cursuri pentru avansati in grupe mai mari dar si Pregatire individuala prin programele ONE2ONE , sustinute de Formatori cu experienta si acreditari internationale! Cel mai important, oferim practica fiecarui cursant pe propriul model uman!

Atelierele ILBAH Ploiesti – Cursuri de calificare si formare profesionala
CursuriCalificarePloiesti.ro reprezinta portalul cursurilor de calificare, initiere si perfectionare organizate de Atelierele ILBAH pe raza Municipiului Ploiesti. Compania noastra este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare , initiere si perfectionare.\\r\\n

DMV Practice Tests
DMV Practice Tests Driver License Practice Test . We have taken all the questions from your states DMV driver license practice test exam and packaged them in random samplings of 50 questions or 100 questions packages.

Teste psihologice
Site-ul nostru va prezinta cele mai bune resurse web despre teste psihologice. Fiecare prezentare este insotita de comentariul redactorilor site-ului nostru. Utilizatorii pot trimite propriile comantarii.

Intensa
Intensa este un complex furnizor de training si evenimente în domeniul juridic din ţară, oferind o gamă diversificată de cursuri de pregătire, de la admiterea la facultatea de drept, până la admiterea în profesia dorită (barou, notariat, magistratura). Instituţia ajută cursanţii să îşi atingă potenţialul academic maxim şi să aibe parte de cariera dorită.