vivacredit.ro
 

Afla despre noua paradigma culturala!


Titlu: Afla despre noua paradigma culturala!
Descriere: Asociatia Aqvarius promoveaza creatia, comunicarea, cunoasterea; ofera informatii despre noua paradigma culturala, spiritualitate romana si universala, respectul pentru natura, alimentatie naturala, tineri creatori, drepturile si indatoririle omului. ôAqvariusö este insufletita de un numar de tineri cu interese convergente care doresc prin diferite proiecte sa impartaseasca din informatiile pe care le-au descoperit si sa participe la crearea unei mai inalte constiinte spirituale in Romania.
URL: http://www.aqvarius.ro

Categorie: educatie si cultura > ONG
Cuvinte cheie: era varsatorului, spiritualitate, noua paradigma, alimentatie naturala, craciun, paste, sarbatori

Acest site a fost adaugat in data de 15/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Roteknik
Su Aritma Cihazi

Asociatia Manageri fara Frontiere
Suntem o Asociatie independenta ce are drept scop dezvoltarea invatamantului romanesc prin sustinerea de cursuri avizate, conferinte si prin crearea de relatii de colaborare intre membri.

Editura Genius
Editura Genius este cea mai t├ón─âr─â ┼či dinamic─â editur─â din Rom├ónia. Editura a fost ├«nfiin┼úat─â cu scopul public─ârii tinerilor autori ┼či public─â poezie, proz─â, filosofie, manuale ┼či lucr─âri de specialitate din domeniul ┼čtiin┼úelor, precum ┼či monografii, studii ┼či ├«nsemn─âri personale. Experien┼úa ├«n lucrul cu manuscrisul, profesionalismul ├«n editare ┼či prezentarea de carte sunt doar c├óteva dintre avantajele de care vor beneficia autorii care vor colabora cu Genius.

Program de Mentorat Transfrontalier - MIS-ETC 948
Program de Mentorat Transfrontalier model inovativ de parteneriat si colaborare prin dezvoltarea unei retele de mentori si schimb de experienta in domeniul social-economic

Asistenta sociala
Înfiinţată în anul 2009 ca persoană juridică de drept privat cu scop nelucrativ, neguvernamentală, Fundaţia pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale (F.D.S.S.).