elefant.ro
 

Vetsmokie – Cabinet veterinar Bucuresti


Titlu: Vetsmokie – Cabinet veterinar Bucuresti
Descriere: Cabinetul veterinar Vetsmokie din Bucuresti ofera servicii medicale complete pentru caini si pisici: interventii chirurgicale, analize, consult de rutina, toaletare, detartraj, vaccinare
URL: http://www.vetsmokie.ro

Categorie: diverse > animale
Cuvinte cheie: vetsmokie, veterinar, operatie, analize, cabinet, chirurgie, sterilizare, boala, vaccinare, sanatate

Acest site a fost adaugat in data de 15/01/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

dog argentinian
totul despre dog argentinian

Animale de companie
Descopera informatii utile despre cresterea, sanatatea si reproducerea animalelor de companie! Infomatii utile despre caini, pisici, pesti exotici, perusi si multe alte animale de companie.

Scoala de dresaj canin in Bucuresti
Scoala de dresaj canin in Bucuresti in care proprietarul lucreaza cu catelul sau, sub supravegherea unui instructor de dresaj. Ringstar Club va ofera cursuri de dresaj caini ce acopera toate segmentele educationale, specifice educatiei canine.

Medic veterinar Arad
Website de prezentare pentru Dr. Stanut Petru, medic veterinar in Arad, care va poate ajuta cu orice problema legata de chirurgie, oncologie, ortopedie, neurochirurgie.

Canisa Ciobanesc German
Canisa Bismack este specializata in cresterea rasei ciobanesc german din linii de lucru, in special pentru sport si paza reala. Ciobanestii germani au fie culoarea neagra, sur, sau negru cu maro. Garantie pentru probleme de sanatate si temperament.