vivacredit.ro
 

Dezmembrari auto


Titlu: Dezmembrari auto
Descriere: Dezmembrari auto, anunturi vanzari, cumparari piese auto second-hand, auto avariate, lovite, parcuri de dezmembrari, cu sutele, piata dezmembrarilor auto din Romania. Cel mai complex site de dezmembrari auto.
URL: http://www.dezmembrarimasini.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: piese auto second-hand, auto avariate, lovite, parcuri de dezmembrari

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

1000auto.ro
Site de anunturi auto gratuite

Piese auto dezmembrari
Anunturi cu piese auto dezmembrari organizate pe marci si modele de masini, oferta extrem de bogata pentru anumite marci dorite la dezmembrari auto. Parcul auto de dezmembrari situat in Bihor Beius cu anunturi cu piese din dezmembrari.

Service auto si statie ITP
Service auto cu dotari moderne si o echipa de profesionisti care va pune la dispozitie urmatoarele servicii: statie ITP, mecanica, electrica si electronica, \\r\\ntinichigerie, vopsitorie, vulcanizare, spalatorie, geometrie computerizata, diagnoza, reparatii si intretinere auto.

Masina agricola
Masini agricole de cultivare, de plantare, de recoltat si pentru pamant. Masina agricola nu trebuie sa lipseasca din curtea agricultorilor deoarece este benefica pentru munca la camp.

TOTAL CAR GRUP
TOTAL CAR este un grup de firme din Iasi, cu puncte de lucru in Bucuresti, Cluj, Suceava si Botosani, cu o retea proprie de service-uri , care va pune la dispozitie servicii de vanzari autoturisme nou sau rulat (import), utilaje si autovehicule comerciale, leasing auto, rent-a-car si transport marfa. \\\\\\\\r\\\\\\\\nAsociat, asigura consultanta gratuita clientilor ce doresc sa achizitioneze o masina sau un echipament rulat.