elefant.ro
 

Outsourcing payroll, salarii si contracte de munca


Titlu: Outsourcing payroll, salarii si contracte de munca
Descriere: PayOut ofera servicii de payroll outsourcing, externalizarea salarizarii, gestionarea contractelor de munca, inregistrarea acestora in timp real in Revisal precum si depunerea declaratiei 112.
URL: http://www.payout.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: salarizare, servicii salarizare, externalizare salarizare, calcul salarial,

Acest site a fost adaugat in data de 23/12/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Design interior pentru locatii diferite
Alegeti materiale de calitate si culori vivante pentru a obtine cele mai bune rezultate in lucrarile de amenajare vila.

Mutari si transport mobila Bucuresti, Oradea
Noi va propunem solutii eficiente si complete pentru transportul de mobila oriunde in tara sau in Europa, de la preluarea si incarcarea mobilei in camioane sau dube, manevrarea bunurilor cu atentie si transportul in siguranta pana la predarea acesteia la destinatie in termenul stabilit.

Magazin on-line de centrale termice si echipamente pentru incalzire
Magazin on-line de centrale termice si echipamente pentru incalzire. Website-ul prezinta o oferta bogata de modele si marci de centrale termice pe gaz, clasice si in condensatie, sisteme solare cu panouri plane sau tuburi vidate, radiatoare decorative, boilere electrice, mixte si pe gaz, instanturi pe gpl si multe altele.

Servicii arhivare electronica, fizica si legatorie de documente
Servicii complete arhivare fizica, legatorie documente,intocmire Nomenclator Arhivistic si documentatie catre ANR, scanare fizica si arhiva electronica.

Montaj sisteme de securitate
Montajul sistemelor de securitate, instalarea sistemelor de securitate si asistenta sistemelor integrate necesare desfasurarii activitatilor. Proiectarea sistemelor ce au la baza functionarea pe curenti slabi, a retelelor de voce - date - securizare