vivacredit.ro
 

Servicii de Administrare Imobile


Titlu: Servicii de Administrare Imobile
Descriere: Va punem la dispozitie o gama larga de servicii de administrare imobile, case, vile, apartamente, cladiri de birouri. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nIntretinere si reparatii pe baza de tarife sau contract , activand ca furnizor de servicii specializate de administrare pentru Asociatii de Proprietari.
URL: http://administrare-imobile-bucuresti.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: curatenie, intretinere, anexe, , imobile, case, vile, apartamente, cladiri de birouri

Acest site a fost adaugat in data de 22/12/2012

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 365

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Imobiliare de Lux Cluj | Agentie Imobiliara de lux
Agentia ImobiliareDeLuxCluj.ro va ofera: Vanzare / Inchiriere case, apartamente de lux in Cluj Napoca, dar si birouri, spatii industriale, comerciale, hale si terenuri in Cluj.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Birouri de inchriat
Anunturile pentru inchirieri birouri vin de la proprietarii de cladiri si de la diferite agentii imobiliare. In functie de preferinte, locatie, suprafata si pret puteti inchiria acum spatiul pentru birouri dorit.

Finisaje interioare si reparatii locuinte
Oferim servicii de finisaje interioare si reparatii pentru locuinte, birouri, spatii comericale. Montaj gresie, montaj faianta. Confectii pereti de rigips, gleturi. Zugraveli lavabila mecanizat.

Imobiliare
Oferta imobiliare,imobiliare, anunturi imobiliare, agentii imobiliare, vanzari, inchirieri, apartamente, garsoniere, terenuri, case, vile, imobiliare Bucuresti, imobiliare Constanta,imobiliare Prahova, imobiliare Brasov

Vand apartamente si garsoniere pe litoral statiunea Saturn
Apartamente si garsoniere cu vedere la mare litoral statiunea Saturn, de vanzare, Statiunea Saturn - Jud. Constanta. Cumpara apartamente si garsoniere direct de la proprietar!