vivacredit.ro
 

Servicii de Administrare Imobile


Titlu: Servicii de Administrare Imobile
Descriere: Va punem la dispozitie o gama larga de servicii de administrare imobile, case, vile, apartamente, cladiri de birouri. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nIntretinere si reparatii pe baza de tarife sau contract , activand ca furnizor de servicii specializate de administrare pentru Asociatii de Proprietari.
URL: http://administrare-imobile-bucuresti.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: curatenie, intretinere, anexe, , imobile, case, vile, apartamente, cladiri de birouri

Acest site a fost adaugat in data de 22/12/2012

Voturi luna acasta : 5

Voturi total : 344

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cele mai noi oferte de apartamente
Pasiunea noastra de a va ajuta in cautarea unei locuinte, a unui spatiu pentru investitii sau a unui spatiu pentru afaceri va sta intotdeauna la dispozitie. Pentru noi clientul este cel mai important.

casesigradini.ro
Sute de poze si articole despre case si gradini. Catalog de firme din domeniul constructiilor si amenajarilor interioare sau peisagistice. Program TV al emisiunilor cu tematica casa si gradina.

Inchiriere spatii Bucuresti
Inchiriere spatii comerciale in Bucuresti. Anunturi inchiriere spatii comerciale in Bucuresti.

Case de lemn la cheie
Constructii case pe structura din lemn la cheie, fotografii case in constructii, modele case din lemn, ghid pentru constructia de case prefabricate din lemn

Inchirieri case Popesti-Leordeni
Case Popesti: Clima temperat continentala a acestei zone a favorizat locuirea neintrerupta a acestor meleaguri pana in zilele noastre. Veniti la noi pe site pentru informatii suplimentare.