vivacredit.ro
 

Unior Tepid Scule Profesionale


Titlu: Unior Tepid Scule Profesionale
Descriere: Unior Tepid comercializeaza in Romania scule profesionale, scule auto, scule electricieni, scule instalatori, scule vulcanizare, scule service auto, scule electricieni asadar intreaga gama de unelte si scule.
URL: http://www.uniortepid.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: unior tepid, scule auto, scule electricieni, scule instalatori, scule auto

Acest site a fost adaugat in data de 10/12/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hsg - paza si protectie
Calitatea servicilor de paza si protectie, prestate de catre HSG este ridicata iar de serviciile noastre beneficiaza companii de renume. HSG ofera agenti de paza pentru resedinte, societati comerciale, santiere, banci etc sau garzi de corp.

Firma de curatenie Bucuresti ofera servicii de curatenie profesionala
Firma de curatenie Bucuresti HOUSE\'N\'OFFICE SOLUTIONS ofera servicii curatenie de intretinere birouri si curatenie generala birouri, curatare mocheta birouri, curatenie industriala pentru spatii comerciale, depozite si hale industriale, cat si servicii de intretinere si reparatii pentru diverse instalatii.

Gravura, Carti de Vizita si Print Digital
Embolux va ofera personalizare carti de vizita cu ajutorul serviciilor de print digital, print in relief si letterpress. Servicii de gravura insigne si personalizare agende.

Scari rulante
Domeniul de activitate al firmei MEGALAN GB SRL este domeniul scarilor si trotuarelor rulante: instalari si montari pe pozitii, demontari de pe pozitii, puneri in functiune (PIF), intretineri in garantie si post-garantie, intretineri periodice, reparatii planificate, reparatii accidentale, reparatii capitale, consultanta, asistenta tehnica si indrumare pentru aceste tipuri de echipamente.

Amenajari gradini - irigatii, plante, gazon
Sabirom Trade va propune diverse solutii profesionale pentru amenajarea gradinii dumneavoastra, de la plantarea gazonului prin insamantare sau cu rulouri, pana la amenajarea unui iaz artificial sau proiectarea unui sistem de irigatii profesional.