elefant.ro
 

Hotel Opal Jupiter-Cap Aurora


Titlu: Hotel Opal Jupiter-Cap Aurora
Descriere: Cazare 3 Stele La Malul Marii Negre. Echipa tanara a Hotelului Opal, indrumata de managementul cu o experienta de peste 30 de ani, va sta la dispozitie cu servicii de cea mai inalta calitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
URL: http://hotelopal.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: hotel la malul marii, hotel litoral marea neagra, spatii de conferinte, desfasurare cursuri,

Acest site a fost adaugat in data de 24/11/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

hoteljodhpur
Hotel Residency Palace - Best Budget Hotel in Jodhpur & Economy Hotel Jodhpur, Jodhpur Hotel Reservations, find the Lowest Jodhpur Hotel Rates from Luxury Hotels to Budget Accommodations, Best Deals and Discounts for Hotel in Jodhpur \\r\\n

Susesi Deluxe Resort Belek
Hotel Susesi Belek DeLuxe Resort Spa & Golf - UAI Belek Turcia. Deschis in 2007, cu o suprafata totala de 90.000 mp, Hotelul Susesi Belek dispune de 554 camere, 6 restaurante, 11 baruri si 6 piscine.

craiova regim hotelier
Garsonierele in regim hotelier va ofera cazare in Craiova la un tarif de numai 100 lei/noapte intr-un spatiu intim, discret, pentru calatoriile de afaceri, vizite sau ca turist. Situate in acelasi bloc, garsonierele ofera cazare in Craiova atat in regim single cat si double la acelasi

Pensiuni Cluj - PensiuniCluj.ro
Pensiuni Cluj - PensiuniCluj.ro Doar aici veti gasi rapid lista pensiunilor din Cluj, cele mai bune si frumoase pensiuni din Cluj. PensiuniCluj.ro este un portal util cu toate pensiunile din Cluj si zonele din jur, unitati care se promoveaza pe cel mai bun portal online.

Hotel Cluj Napoca
Hotel de 4 stele Golden Tulip Ana Dome din Cluj Napoca. Cele mai bune servicii si o ambianta placuta in care va veti simti ca acasa. Serviciile noastre includ: parcare gratuita, centru wellness, centru business, access internet si multe altele.