vivacredit.ro
 

Clinica Medica Sibiu: Laborator analize medicale, ecografie


Titlu: Clinica Medica Sibiu: Laborator analize medicale, ecografie
Descriere: Cabinete medicale Sibiu. Oferim analize medicale gratuite. Ecografii 4D si 3D, ecografie abdominala, ecografie doppler, ecografie grada tiroida, ecografie cardiaca.
URL: http://policlinicamedica.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: http://policlinicamedica.ro

Acest site a fost adaugat in data de 21/11/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Psoriazis tratat fara corticoizi
Clinicile Psoremiss reprezinta o retea internationala de clinici specializate in care se trateaza psoriazis printr-un tratament unic, fara corticoizi si acnee prin terapie fotodinamica.

Tratament natural endometrioza
Program de grup online pentru tratamentul natural al endometriozei, bazat pe strategii alimentare dovedite de studii si cercetari stiintifice.

HoodiaMaxx Gordonii - slabire rapida
Hoodia Gordonii, planta miraculoasa care a revolutionat ideea de dieta si regim pe intreg mapamondul. Aceasta planta taie pur si simplu apetitul si setea datorita ingredientului P57 - creand senzatia de satietate.

Premium Dental Clinic
Cabinet stomatologic Arad va ofera urmatoarele servicii: stomatologie Arad, implant dentar Arad, estetica dentara, albire dentara, consultatie dentara, urgente stomatologice non stop. Va asteptam la Clinica Dentara Premium Dental Arad.

ClinicaTrident - Clinca Stomatologica din Bucuresti
ClinicaTrident este o clinica stomatologica privata din Bucuresti cu un centru specializat pentru copii si 20 de medici cu studii specializate, o experienta vasta si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale. La clinica Trident se pot face tratamente pentru albirea dintilor si se poate intervenii chirugical pentru urgentele stomatologice.