vivacredit.ro
 

Clinica Medica Sibiu: Laborator analize medicale, ecografie


Titlu: Clinica Medica Sibiu: Laborator analize medicale, ecografie
Descriere: Cabinete medicale Sibiu. Oferim analize medicale gratuite. Ecografii 4D si 3D, ecografie abdominala, ecografie doppler, ecografie grada tiroida, ecografie cardiaca.
URL: http://policlinicamedica.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: http://policlinicamedica.ro

Acest site a fost adaugat in data de 21/11/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Metoda Alternativa Vindecare Reconectiva
Un blog despre mesajul lui Eric Pearl, despre vindecarea reconectiva si reconectare. Vindecarea Reconectiva este o cale de vindecare a carei eficienta a fost demonstrata, in repetate randuri, de exceptionale rezultate obtinute in practica.

Impotenta Simptome
Informatii despre impotenta, ejaculare slaba, ejaculare precoce si alte disfunctii sexuale: sunt prezentate tratamente naturiste si traditionale precum si metode de prevenire.

Reparatii termopane
Reparatii Tamplarie - va putem ajuta oferindu-va servicii de Reparatii Termopane, Reparatii Tamplarie, Plase Insecte prin specialistii nostri cu experienta si pregatire tehnica.

tratament negi
Tratament naturist pentru negi si alunite. Daca cauti un mod simplu si sanatos de a scapa de negi si alunite, fara a da multi bani pe operatii dureroase si costisitoare, sau a folosi creme care nu functioneaza, atunci aceasta este cea mai importanta informatie.

Pediatrie Brasov, clinica pediatrie brasov Mitrica Maria
Pediatrie Brasov Mitrica Maria, clinica pediatrie brasov. Doctor in medicina si sef lucrari catedra de pediatrie Facultatea de Medicina Brasov. Doctor in medicina, medic primar pediatru - neonatologie, pneumologie, cardiologie, gastroenterologie, hematologie, urologie si puericultura