elefant.ro
 

Litoralul romanesc


Titlu: Litoralul romanesc
Descriere: Rezerva-ti vacanta pe litoralul romanesc cu doar cateva clickuri. Sute de hoteluri, pensiuni si vile din care sa alegi. Rezervari telefonice sau online prin agentia de turism viaRomania sau direct la proprietari.
URL: http://litoral.viaromania.eu

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare litoral, litoralul romanesc, hotel litoral

Acest site a fost adaugat in data de 19/11/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Oferte cazare Mamaia
Cazare Mamaia? Ce poate fi mai simplu? Accesand site-ul nostru noi va ajutam sa gasiti cele mai bune oferte pentru cazare Mamaia si Mamaia Sat. Totodata venim si cu un ghid turistic despre Mamaia.

cazare costinesti
Portalul de turism Vacanta prezinta oferte de cazare la Costinesti. Pensiuni si vile pentru cazare Costinesti 2011, litoral Romania 2011.

Cazare Eforie Nord Cazare Constanta
Vila turistica La Mer reprezinta cel mai nou si atractiv loc de cazare din statiunea Eforie Nord, la 5 km de Constanta. Va asteptam pe tot parcursul anului. Oferim inchirieri auto si transport la aeroport pentru toti clientii nostri.

Cazare ieftina in Deva
Cazare in Deva in apartmente si garsoniere in regim hotelier: o alternativa mai economica si mai avantajoasa decat o camera de hotel. Agentia noastra ofera cazare in garsoniere si apartamente situate in centrul Devei, la cele mai bune preturi. http://www.cazare-deva.ro/default.asp

craiova regim hotelier
Garsonierele in regim hotelier va ofera cazare in Craiova la un tarif de numai 100 lei/noapte intr-un spatiu intim, discret, pentru calatoriile de afaceri, vizite sau ca turist. Situate in acelasi bloc, garsonierele ofera cazare in Craiova atat in regim single cat si double la acelasi