elefant.ro
 

Reviste


Titlu: Reviste
Descriere: Ziare si Reviste - portal de mass-media romanesc care incearca sa reuneasca toate revistele si ziarele online precum si ultimele stiri si noutati.
URL: http://www.ziare-reviste24.ro

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: ziare, reviste, ziare online, presa, presa online, stiri

Acest site a fost adaugat in data de 13/06/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 65

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri - ştiri online
Ştirile de ultimă oră, disponibile online. Reutersmedia24.blogspot.com iti ofera ştiri interne si externe în timp real.

Deveanul.ro - Sursa de stiri NON-STOP din orasul Deva si judetul Hunedoara.
www.deveanul.ro este – în primul rând – un agregator, o platformă media ce își propune să adune din cele mai diferite surse, să filtreze și apoi să difuzeze știrile de interes din zona orasului Deva. Platforma este detinuta de www.readme-txt.ro IT&C Deva.

Revista Carolina - Pentru femei puternice
Carolina, revistă cu apariţie lunară, se adresează n special femeilor din Oltenia, fiind prima de acest profil din zona sudică a ţării.

Presscafe
Acest site este un produs al companiei Vizitic Marketing. Site-ul este o imbinare a mai multor categorii interesante si menite sa aduca in atentia utilizatorilor informatii despre evenimente, concursuri, povesti si experiente de viata in care se pot regasii, momente relaxante, imbogatirea culturii generale si chiar premii pe care le pot castiga prin participarea la concursurile initiate pe site.

Ziare
Ziare si reviste grupate pe categorii romanesti de la A la Z.Stiri din ziare,toata presa romaneasca online organizata pe categorii si regiuni.