elefant.ro
 

Cursuri in Timisoara


Titlu: Cursuri in Timisoara
Descriere: Cursuri de dezvoltare personala izvorate din nevoi si experiente practice ce vizeaza finalitati care sa imbunatateasca viata personala. Formator Nicu Zegheanu prin workshop-uri si cursuri de management in Timisoara te invata cum sa iti schimbi sistemul de valori.
URL: http://nicuzegheanu.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: formator, formare profesionala, cursuri in Timisoara, curs vanzari,

Acest site a fost adaugat in data de 07/11/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Lucrari-licenta.info - consultanta lucrari licenta
Lucrari-licenta.info contine documentatie pentru lucrari de licenta sau diploma, disertatii, proiecte, teze, atestate, referate, studii. Se ofera demo gratuit, cuprins si bibliografie. Temele, din portofoliu si la comanda, sunt din diverse domenii.

Gradinita de Vara si Scoala de Vara
Program de vara 19 iunie-31 iulie, 15 august-15 septembrie. Program luni-vineri, 08.00-19.00, pret 1200 lei cu 5 mese incluse. Activitati pentru gradinita si scoala de vara, la cerere si contrac cost: excursii, tabere, workshop-uri, etc

Cursuri Bell pentru copii limba engleza si limbi straine
Ofera-i copilului tau oportunitatea de a comunica fara limite, fiind ajutat de profesionisti in domeniul predarii limbilor straine.

Start la Mate - teste online de matematica pentru clasa 1
Pe Start la Mate punem la dispozitia copilului tau doua teste saptamanale, a cate 10 probleme grila, pe parcursul celor doua semestre scolare, inclusiv pe perioada vacantelor din timpul anului scolar. Am creat Start la Mate pentru a consolida si imbunatati cunostintele de matematica dobandite in clasa, printr-o platforma educationala online sub forma de concurs. Te asteptam pe Start la Mate !

dictionar.us
Dictionar online roman englez francez german italian spaniol magiar rus grec polonez