elefant.ro
 

Fides, Traduceri si Cursuri Limbi Straine


Titlu: Fides, Traduceri si Cursuri Limbi Straine
Descriere: Traduceri autorizate in / din: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, bulgara, ceha, rusa, croata, maghiara, polona, portugheza, slovaca, daneza, olandeza, ucraineana, slovena, suedeza, turca, araba, ebraica, greaca, chineza, coreana, japoneza, persana etc. Fides ofera servicii de interpretariat si cursuri de limbi straine.\\r\\n
URL: http://www.fidescentre.ro/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: traduceri engleza, traduceri franceza, traduceri germana, traduceri italiana, traduceri spaniola

Acest site a fost adaugat in data de 06/11/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

cursuri cosmetica
orgnizam cursuri de cosmetica cu program si in weekend

cursuri
Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

After School Tweety
Tweety After School va ofera servicii de supraveghere competenta a copiilor, asistenta in efectuarea temelor, cursuri de limbi straine, chitara, activitati educative.

Cursuri de limba engleza Bucuresti - Accesis
Accesis lucreaza cu profesori care au acumulat competentele necesare pentru a sustine cursurile de dezvoltare limba straina. Suntem prima firma care a introdus un sistem online de invatare a englezei si germanei pentru examene.

Cursuri NLP si dezvoltare personala
Cel mai bun trainer pentru primii pasi in dezvoltare personala. Vino la cursurile noastre si gaseste drumul spre excelenta. Pregateste SCHIMBAREA din tine. NLP Evolutiv iti arata drumul si iti calauzeste pasii.