vivacredit.ro
 

ID-uri de Mess


Titlu: ID-uri de Mess
Descriere: Sute de ID-uri din orasul tau, si mii de ID-uri de Messenger din toata tara, nu mai sta singur pe Messenger
URL: http://www.eiduri.net

Categorie: timp liber > Prietenii Matrimoniale
Cuvinte cheie: id-uri, id de mess, id messenger, id mess

Acest site a fost adaugat in data de 05/11/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

date4fun
Date4Fun este cea mai rapidă, placută și sigură cale de a întâlni oameni noi, care au același interes, de a socializa într-un mod eficient, sigur și distractiv.Numai aici găsești o multitudine de evenimente menite să îți ofere o atmosferă caldă, placută, perfectă pentru a începe aventura ta socială: Regular Speed Dating, Special Speed Dating, Blind Dating, Întâlniri tematice, Concursuri, Excursii, Single Party, Evenimente Sociale.

sexytop.ro
Mii de fete & baieti sexy cu poza te asteapta sa vorbesti cu ei si sa ii votezi. Vino si tu in Romanian Sexy Top, fi o persoana sexy.

comments.ro
Un mix intre un site de dating si unul de videosharing, lume virtuala, 3dchat, messenger, videochat, evenimente, anunturi, blog!

Prieteni in DIRECT la TV LOVE
TvLove - Televiziunea interactiva on-line, prieteni si relatii in direct! O televiziune cu si despre tine! Si tu poti fi in studio! tvlove.ro

Matrimoniale, intalniri online, dating
Pourquoi Seul este singura agentie matrimoniala din Romania care foloseste filmul de prezentare astfel incat clientii nu aleg in necunostinta de cauza, dupa o poza oarecare, ci au la indemana cat mai multe date reale despre un potential partener.