vivacredit.ro
 

Metaplas...fier forjat


Titlu: Metaplas...fier forjat
Descriere: Producator garduri fier forjat, porti, grilaje, mobilier, balustrade fier forjat, elemente metalice, taiere plasma ,arta metalica.
URL: http://www.metaplas.ro/

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: Fier forjat, gard fier forjat, garduri fier forjat, constructii metalice, taiere cu plasma

Acest site a fost adaugat in data de 12/06/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Firme de curatenie Timisoara
Servicii de curatenie Timisoara, solutii complexe pentru igiena spatiilor interioare, oferite de Buonoserv, firma specializata in servicii de curatenie cu produse profesionale. Firma de curatenie Timisoara Buonoserv garanteaza curatenia impecabila prin curatat covoare, mobila, geamuri, suprafete.\\r\\n

Depozit carburanti, vanzari si distributie motorina si combustibili
SC destinat serviciilor de depozitare si distributie de motorina EURO5 si alti carburanti. Depozitul de carburanti e situat in Constanta. Conditii optime de livrare a produselor petroliere rutier si pe cale ferata. Dotari de inalta technologie.

Traduceri engleza
Traduceri autorizate si legalizate in si din limba engleza. Efectuam traduceri din toate domeniile la preturi incepand de la 12 lei/pag.

Electrician Autorizat Bucuresti ANRE oferim servicii de instalatii
Electricieni nostri autorizati ANRE efectueaza lucrari in Bucuresti, de instalatii electrice, montaj sau inlocurie tablou electric, sigurante automate, corpuri iluminat, sigurante diferentiale pentru protectie, schimbarea instalatiei electrice.

Producator de materiale pentru acoperis
Invelitorile metalice RUFSTER sunt fabricate conform SR EN 14782:2006 din materie prima de cea mai buna calitate de la furnizori europeni: tabla din otel zincat (200 g/mp) cu protectie multistrat pe ambele fete. RUFSTER ofera un program de fabricatie flexibil, diferite grosimi ale tablei, gama extinsa de culori si Certificat de Garantie pentru produse.