elefant.ro
 

Brandinfo.ro - ziar electronic specializat in informatii despre Branduri


Titlu: Brandinfo.ro - ziar electronic specializat in informatii despre Branduri
Descriere: BrandInfo.ro este un ziar exclusiv electronic de business dedicat informatiilor din sfera de afaceri, cu accent pe noutatile legate de companii, in special zona de marketing si publicitate. Are un continut propriu incluzand stiri despre principalele branduri de pe piata romaneasca, rubrici speciale, interviuri, reportaje, semnate de specialisti in domeniu.
URL: http://www.brandinfo.ro

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: ziar online, publicitate, PR, marketing, campanii, branduri, brand, informatii, interviu, stiri

Acest site a fost adaugat in data de 12/06/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Demascam furtul, hotia, minciuna si japca din Romania!
Site critic ce ofera posibilitatea atat membrilor cat si cititorilor sai de a se proteja de abuzuri de orice fel, organizat pe articole gen pamflet, prin denuntarea publica.

RadioWanted-We have the HIT...
Pe website-ul Radio Wanted gasesti:stiri din showbizz,biografii artisti,muzica,download,sondaje si multe altele.Intra si pe hub-ul nostru hub.RadioWanted.com:411 si inregistreaza-te dupa ce ai pus in fata numelui tau #[RadioWanted]\\r\\nIntra si pe http://live.RadioWanted.com:8010/listen.pls

Departamentul de Casting
Dep Casting este o agentie de casting ce recruteaza persoane de toate varstele in functie de proiectele pe care le avem. Cautam atat actori profesionisti, cat si persoane fara o pregatire specifica pentru activitati precum public spectator in diverse emisiuni tv, figuranti in seriale, filme sau videoclipuri musicale, actori pentru spoturi publicitare si pentru diverse evenimente si festivaluri.

Jurnalul Vaii Jiului
Ziar saptamanal care ofera o varietate de informatii despre Valea Jiului.

Stiri de ultima ora
Portalul de media stirilocale.info a fost creat pentru a alimenta setea de informatii a locuitorilor din Romania si a celor din strainatate care doresc sa urmareasca ce se întampla în Romania.