elefant.ro
 

Extensii de din par natural 100% , importator Socap Italia


Titlu: Extensii de din par natural 100% , importator Socap Italia
Descriere: SHE by Socap este o societate lider pe piata mondiala, fiind cel mai mare producator de articole din par natural. Cautarea continua a produselor de calitate, inovative si la preturi competitive, au facut disponibila crearea unei linii complete de articole profesionale. Femeia SHE este foarte chic si libera, imbina gustul si personalitatea cu lungimile, volumul si emotiile transmise de catre extensia SHE by Socap.
URL: http://www.shehairextension.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie: extensii par, coafura, femei, par, scalp

Acest site a fost adaugat in data de 24/10/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Aloe Vera Beauty. Coosmetice cu Aloe Vera
Cosmetice naturale cu Aloe Vera: game cosmetice pentru ingrijirea pielii, ingrijire personala, igiena, aromaterapie, make-up.

Rochii de seara - Ateler Creatie Vestimentara
Rochii de seara ♡ Rochii de seara din dantela, rochii sirena, rochii printesa lungi sau scurte creatie vestimentara proprie ♡ Alege rochii de seara MariSSa♡

Revista online pentru femei
Informata.info, revista online dedicata femeilor. Articole din domenii de activitate variate: moda si frumusete, lifestyle, medicina si sanatate, viata de familie, viata de cuplu, sport si dieta. Cele mai noi trenduri si cele mai in voga subiecte sunt tratate cu maxima seriozitate si le vin in ajutor femeilor de toate varstele. Vino pe Informata.info - revista pentru femei care te informeaza corect si la obiect!

WebShow LIVE contracost
Aici intalnesti 4 fete exceptionale care fac totul pe placul tau la un webcam de maxima rezolutie.

Rochii DIOLASTILIS
Casa de Moda DIOLASTILIS TM realizeaza rochii de mireasa,rochii de seara,si tinute de cocktail,unicate,comanda si mica serie,dupa un design propriu original si de foarte buna calitate.