vivacredit.ro
 

Pensiunea Roua de Munte***


Titlu: Pensiunea Roua de Munte***
Descriere: Doriti sa petreceti o vacanta de neuitat la Baile Herculane? Nici o problema.!!!! Pensiunea Roua de Munte din Herculane va face din aceasta un vis! Pensiunea Roua de Munte*** ( langa terenul de fotbal), BAILE HERCULANE www.rouademunte.cabanova.ro Tel: 0255/561 561, 0723425858,mail to: tudor662003@yahoo.com Outside Romania call: +4 0723425858 ; bdenisia@yahoo.com Categorie (3 ***) TARIF <>minim 75 lei/camera dubla <>
URL: http://www.rouademunte.cabanova.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: Pensiune Baile Herculane

Acest site a fost adaugat in data de 11/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hotel Turda | Hotel 4 Stele - SunGarden Turda
Hotel SunGarden, Turda - hotel de 4 stele va sta la dispozitie, creand pentru dumneavoastra spatiul ideal de cazare in Turda.

Pensiunea Regal
Pensiunea Regal este clasificata ca pensiune de 3 ***(stele) si este amplasata intr-o zona linistita, usor accesibila de pe DN 17, cea mai circulata sosea pe ruta Bucovina-Transilvania. Pensiunea se afla in apropiere de Complexul Spa Baile Figa si Herghelia Beclean. Oaspetii pensiunii au posibilitatea unei sederi intr-o atmosfera de liniste si intimitate.

Impresii cazare pensiuni Valea Prahovei
Impresii pensiuni Valea Prahovei , imagini si poze cu unitati de cazare, obiective turistice de pe Valea Prahovei, una din cele mai renumite si spectaculoase zone turistice din Muntii Carpati, intr-un ghid de vacanta creeat de turisti pentru turisti.

Hotel Esplanada cazare Tulcea Delta Dunarii 4 stele
Cazare Hotel Esplanada Tulcea, Rezervari hotel.Esplanada organizeaza excursii în natura, birdwatching în Delta Dunarii, excursii la manastiri si petreceri câmpenesti cu foc de tabara si spectacol folcloric, degustari de vinuri, precum si conferinte, teambuildinguri, lansari de afaceri, cocktailuri.Acommodation Tulcea Danube River.

Vacanta Cazare 2009 pe litoral
Oferte cazare vacanta la mare: pensiuni, hoteluri, vile, oferte cazare ieftina particulari pe litoral 2009 in toate statiunile de la mare: Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Neptun - Olimp, Cap Aurora, Jupiter, Venus, Saturn, Mangalia, Constanta, Vama Veche, 2 Mai, Delta Dunarii. www.vacantapelitoral.ro