vivacredit.ro
 

Pensiunea Roua de Munte***


Titlu: Pensiunea Roua de Munte***
Descriere: Doriti sa petreceti o vacanta de neuitat la Baile Herculane? Nici o problema.!!!! Pensiunea Roua de Munte din Herculane va face din aceasta un vis! Pensiunea Roua de Munte*** ( langa terenul de fotbal), BAILE HERCULANE www.rouademunte.cabanova.ro Tel: 0255/561 561, 0723425858,mail to: tudor662003@yahoo.com Outside Romania call: +4 0723425858 ; bdenisia@yahoo.com Categorie (3 ***) TARIF <>minim 75 lei/camera dubla <>
URL: http://www.rouademunte.cabanova.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: Pensiune Baile Herculane

Acest site a fost adaugat in data de 11/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Romania – Turistbooking
Cazare Romania la hoteluri, pensiuni, vile, cabane, apartamente regim hotelier, garsoniere regim hotelier in Romania : Turism si Pensiuni : Turistbooking .RO

Pensiunea Roua Maramures
In inima Maramuresului istoric, inconjurata de locurile in care traditiile fac parte din viata de zi cu zi, se afla Pensiunea Roua. Situata la 5 kilometri de Sighetu Marmatiei, reprezinta un loc ideal pentru a va petrece vacantele, in liniste, comfort, intmitate si... mancaruri traditionale.

Hotel Miraj - Poiana Brasov
Hotelul Mirage din statiunea Poiana Brasov este clasificat la 4 stele si a fost deschis in anul 2004, pentru a oferi clientilor sai conditii bune de cazare, alaturi de servicii si facilitati de calitate. Astfel, pe site-ul http://www.poiana-brasov.com.ro/hotel-miraj_891.html puteti afla mai multe informatii cu privire la hotel.

All Hotels
Portal romanesc cu hoteluri si unitati de cazare din toate judetele tarii, cu informatii detaliate despre conditii, oferte si date de contact pentru rezervari.

Cazare in Cluj
Intra pe site-ul CazareCluj.net pentru a afla ofertele unitatilor de cazare din judetul Cluj. Aici vei gasi de la pensiuni, case sau apartamente in regim hotelier pana la hoteluri si vile de 2,3 si 4 stele. Toate unitatile de cazare au poze si informatii de contact direct la receptie.