elefant.ro
 

Pensiunea Roua de Munte***


Titlu: Pensiunea Roua de Munte***
Descriere: Doriti sa petreceti o vacanta de neuitat la Baile Herculane? Nici o problema.!!!! Pensiunea Roua de Munte din Herculane va face din aceasta un vis! Pensiunea Roua de Munte*** ( langa terenul de fotbal), BAILE HERCULANE www.rouademunte.cabanova.ro Tel: 0255/561 561, 0723425858,mail to: tudor662003@yahoo.com Outside Romania call: +4 0723425858 ; bdenisia@yahoo.com Categorie (3 ***) TARIF <>minim 75 lei/camera dubla <>
URL: http://www.rouademunte.cabanova.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: Pensiune Baile Herculane

Acest site a fost adaugat in data de 11/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare in Eforie la Vila Panoramic
Situata pe faleza din statiunea Eforie Nord la 20m de plaja, deschisa pe tot parcursul anului, vila Panoramic din Eforie pune la dispozitia clientilor sai 9 camere duble si 6 camere matrimoniale dotate cu aer conditionat, cablu TV, posibilitate internet, minibar. Toate camerele au vedere la mare si terasa proprie.

Ski Chalets Val Thorens
Zona de schi Val Thorens cabane acopera practic toate concediu pentru schi cabana in statiunea cea mai mare din Europa. Am selectat cele mai bune excursii de schi din Val Thorens pentru tine, la preturi accesibile.

Info pensiuni
Portal de turism care isi propune sa ofere un catalog complet cu serviciile de turism din Romania pentru toate unitatile de cazare grupate pe zone turistice.

informare turistica
portal de informare turistica

Cazare ieftina la Arad la Pensiunea Roua
Cazare la cele mai mici tarife din Arad la conditii de 3 stele. Pensiune Roua are o experienta de 11 ani in domeniul turismului.Dupa o noapte de odihna la Pensiune Roua dimineata va asteapta un mic dejun bogat. Pensiune Roua se afla la intrarea in Arad dinspre Deva prima strada pe partea dreapta din oras.