vivacredit.ro
 

Pensiunea Roua de Munte***


Titlu: Pensiunea Roua de Munte***
Descriere: Doriti sa petreceti o vacanta de neuitat la Baile Herculane? Nici o problema.!!!! Pensiunea Roua de Munte din Herculane va face din aceasta un vis! Pensiunea Roua de Munte*** ( langa terenul de fotbal), BAILE HERCULANE www.rouademunte.cabanova.ro Tel: 0255/561 561, 0723425858,mail to: tudor662003@yahoo.com Outside Romania call: +4 0723425858 ; bdenisia@yahoo.com Categorie (3 ***) TARIF <>minim 75 lei/camera dubla <>
URL: http://www.rouademunte.cabanova.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: Pensiune Baile Herculane

Acest site a fost adaugat in data de 11/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hoteluri Paris
Oferte de cazare la hotelurile din Paris, Cazare PARIS - Hoteluri PARIS - Oferte PARIS - Oferte cazare PARIS - FRANTA, alege dintre variantele de cazare Paris care ti se potriveste si rezerva.

Hotel Savoy Timisoara cazare 4 stele
Hotel Savoy din Timisoara cazare 4 stele va ofera cele mai atragatoare servicii hoteliere, fie ca sunteti turist sau venit cu afaceri in oras. Oferim de asemenea bar si restaurant in care aveti asigurata petrecerea timpului liber. Ambient elegant decorat, cu gust si rafinament, camera simpla, dubla, apartament si doua sali de conferinta echipate la standardele impuse de confort si business. Parcare privata si seif, totul pentru siguranta clientilor nostri.

Bed&breakfast Pensiunea Park
Pensiunea PARK este situata in zona centrala a Timisoarei, la 5 minute de plimbare de cele mai importante atractii ale orasului(Catedrala Mitropolitana , Piata Operei, Centrul Istoric), intr-o ambianta selecta, in apropierea unui minunat parc.

Cazare vile si pensiuni
Cazare Romania 2010. Hoteluri, pensiuni si vile din romania.

Cazare ieftina Predeal
Fie ca vrei sa pleci intr-o vacanta la multe sau doresti sa petreci doar un week-end pe Valea Prahovei, gasesti pe cazarepredealieftina.com cele mai bune optiuni de cazare Predeal: pentru cupluri, pentru prieteni, pentru familie. Cauta printre zecile de oferte de cazare, cea care ti se potriveste cel mai bine, pentru a petrece o vacanta de vis in statiunea Predeal.