orange.ro
 

Libraria-anticariat A-Citi


Titlu: Libraria-anticariat A-Citi
Descriere: A-Citi este o librărie/anticariat online unde românii care locuiesc în străinatate pot face comenzi de cărţi în limba română.
URL: http://www.a-citi.ro

Categorie: educatie si cultura > literatura
Cuvinte cheie: carti, librarie, anticariat, filosofie, istorie, psihologie, literatura, dramaturgie, arta, teologie

Acest site a fost adaugat in data de 13/10/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Carti in limba engleza pentru copii
Viziteaza www.librariasmarty.ro Aici gasiti carti in limba engleza pentru copiii de toate varstele. Echipa Smarty a ales cu grija peste 300 de titluri. Nici personajele preferate nu au fost uitate. Harry Potter, frumoasa Barbie, SpongeBob, Shrek, personajele din Narnia sau cele din Ice Age, Bratz, Peter Pan, Nemo, The Robinsons, si multe altele asteapta sa fie descoperite si redescoperite de copii.

Citate
O culegere de citate celebre, maxime si cugetari, poezii si mesaje de dragoste.

Adrian Stanga blog
Un blog cu atitudine care merita citit!

Libraria online Lucman.ro
Magazinul online Lucman.ro ofera clientilor sai o gama variata de produse: carti noi, carti de anticariat, dictionare, manuale scolare. Ne-am gandit sa va oferim o modalitate cat mai facila si mai moderna de a consulta ofertele noastre, si de ce nu, sa efectuati comenzi on-line pentru produsele care va intereseaza, livrarea efectuandu-se prin intermediul postei, curierat, plata la ridicarea coletului sau direct de la sediul nostru. nwww.lucman.ro ncomenzi@lucman.ro mobil: 0.754.016.202

Ion Creanga
Ion Creanga (1873-1889) este unul dintre clasicii literaturii romane. Recunoscut datorita maiestriei basmelor, povestilor si povestirilor sale, Ion Creanga a intrat in istoria literaturii romane, in principal, datorita operei autobiografice.