vivacredit.ro
 

Cazare


Titlu: Cazare
Descriere: Portalul Sejur-cazare este un wikiteam de turism folositor cand alegi oferta de cazare la hoteluri. Aici se gasesc hoteluri de pe litoral: Mamaia, Constanta, Neptun, Vama Veche, Eforie. Hoteluri de la munte din: Sinaia, Predeal, Poiana Brsov, Bran, Sovata, Maramures, agentii de turism
URL: http://www.sejur-cazare.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: Cazare, oferte cazare, sejur, agentie turism, litoral, munte, wikiteam, grecia, turcia, bulgaria

Acest site a fost adaugat in data de 10/06/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 184

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Rezervari hotel in Denver.
Rezervari hotel in Denver. Rezervari hotel in Denver pe www.denverhotel.info. Lista cu hotelurile din Denver , cele mai bune preturi pe www.denverhotel.info

Hotel Rao
Hotelul nostru ofera conditii de cazare la nivel de 3 stele ! Camerele au wifi, minibar, tv si o atmosfera relaxanta, odihnitoare! Restaurantul are capacitatea de 250 de locuri,este locul ideal pentru organizarea evenimentelor dumneavoastra:nunti, botezuri, conferinte,etc.

Pensiunea Raisa - Ramnicu Valcea
Pensiunea Raisa este localizata in Comuna Bunesti, sat Titireci, judetul Valcea, Cu acces direct la drumul national 67 ce leaga Ramnicu Valcea de Targu Jiu. Pensiunea Raisa are un loc pentru fiecare. Cu bucate alese, preparate traditionale oltenesti si nu numai, servite intr-un mediu deosebit, gazdele te invita la masa.

Hotel plutitor Delta Dunarii cazare
Hotel Plutitor Delta Dunarii organizeaza croaziere, excursii, team building, weekend-uri si birdwatching ,cazare in Delta Dunarii la preturi foarte bune.Plimbari pe canalele si lacurile din Delta Dunarii.Majoritatea turistilor viziteaza Delta Dunarii.

Resort Turcia
Daca doriti sa petreceti un sejur cat mai placut in Turcia, site-ul www.sparesorts.ro va ofera informatii complete cu privire la resorturile din Turcia, cat si despre activitatile sportive ce pot fi desfasurate in statiunile din Turcia. Astfel, pe acest site gasiti informatii despre cele mai exclusiviste resorturi din Turcia, pentru a facilita alegerea resortului ideal pentru a petrece o vacanta de vis in Turcia.