vivacredit.ro
 

Cazare


Titlu: Cazare
Descriere: Portalul Sejur-cazare este un wikiteam de turism folositor cand alegi oferta de cazare la hoteluri. Aici se gasesc hoteluri de pe litoral: Mamaia, Constanta, Neptun, Vama Veche, Eforie. Hoteluri de la munte din: Sinaia, Predeal, Poiana Brsov, Bran, Sovata, Maramures, agentii de turism
URL: http://www.sejur-cazare.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: Cazare, oferte cazare, sejur, agentie turism, litoral, munte, wikiteam, grecia, turcia, bulgaria

Acest site a fost adaugat in data de 10/06/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 184

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pensiunea Casa Ana
Pensiunea Casa Ana din Bran este clasificata la 3 stele si ofera cazare in camera confortabile, alaturi de o curte interioara si un living spatios. Site-ul http://www.bran.info.ro/pensiunea-casa-ana_864.html ofera mai multe informatii despre aceasta pensiune.

vietnam hotels
Vietnam hotels - hotels in Vietnam with Vietnam hotel dot biz. A Hotels portal offers all hotel deals in Vietnam including: Hanoi hotels, Ho Chi MInh hotels, Nha Trang hotels, Hoi An hotels, Phu Quoc hotels with with Vietnam Travel Agency!

Hai la Mare de Rusalii!
Cum stati cu planurile de vacanta? Sunteti pregatiti penru un nou val de distractii? Petrece mini-vacanta de Rusalii pe litoral! Te poti bucura de inca un weekend prelungit la mare, daca optezi pentru ofertele pregatite de Hotel Fortuna din Eforie Nord. Nu trebuie sa lasi sezonul cald sa inceapa fara sa te bucuri de mare. Profită de ofertele speciale dedicate acestor zile, pentru sejur de minim 2 nopți la doar 78 lei camera/noapte! Va asteptam cu soare!

Hotel Capitol Brasov - Business Hotel
Hotel Capitol Brasov. Fie ca sunteti aici pentru afaceri sau de placere este locul ideal pentru clientii care imbina relaxarea cu munca.

Regim Hotelier, Regim Hotelier Bucuresti, Cazare Bucuresti
Regim Hotelier Bucuresti pune la dispozitie apartamente regim hotelier in 65 de locatii.Regim Hotelier Bucuresti ofera garsoniere, apartamente (2/3 camere)in regim hotelier:garsoniere regim hotelier de la 30 euro/noapte;apartamente 2 camere regim hotelier incepand de la 40 euro/noapte