vivacredit.ro
 

Youth Disability


Titlu: Youth Disability
Descriere: Site pentru promovarea si integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati, includerea tinerilor cu dandicap in viata de zi cu zi. Comunitate online, socializare, stiri despre tinerii din Europa si Romania, mediu social, proiecte, idei, anunturi
URL: http://www.youthdisability.org

Categorie: educatie si cultura > ONG
Cuvinte cheie: dizabilitati, tineri, handicap, youthdisability, media, ong, asociatii

Acest site a fost adaugat in data de 08/10/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Youth Disability
Site pentru promovarea si integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati, includerea tinerilor cu dandicap in viata de zi cu zi. Comunitate online, socializare, stiri despre tinerii din Europa si Romania, mediu social, proiecte, idei, anunturi

Organizatia Studentilor pentru Natura
Organizatia Studentilor pentru Natura Cluj Napoca

Asociatia Manageri fara Frontiere
Suntem o Asociatie independenta ce are drept scop dezvoltarea invatamantului romanesc prin sustinerea de cursuri avizate, conferinte si prin crearea de relatii de colaborare intre membri.

ecomagazin.ro
EcoMagazin - Magazin de ecologie dezvoltat prin proiectul EcoSemnal pentru educarea si constientizarea ecologica prin internet. EcoMagazin iti creeaza imaginea de ansamblu a problemelor ecologice.

Locuri de munca Piatra Neamt
Asociatia ADL-PROGRES, ca organizatie neguvernamentala, a fost infiintata in scopul de a initia, organiza si realiza activitati care sa stimuleze dezvoltarea comunitara si a grupurilor aflate in situatie dificila sau in nevoi deosebite.