elefant.ro
 

Pizza Nostimo Constanta


Titlu: Pizza Nostimo Constanta
Descriere: Gusta cea mai buna pizza din Constanta doar la Pizza Nostimo. Cumperi o pizza si noi iti dam inca una gratis din partea casei. Platouri reci si calde pentru diverse ocazii cat si o gama diversificata de meniuri complete pentru birouri.
URL: http://www.pizzanostimo.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: pizza constanta, pizza constanta, livrari domiciliu constanta

Acest site a fost adaugat in data de 05/10/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Restaurant specific italian. Pizzeria Cluj
Cautati un restaurant cu specific italian? Il gasiti la Pizza Rex situat chiar in centrul orasului Cluj-Napoca. Pentru detalii vizitati site-ul www.pizzarex.ro

\"La Cristi\" Fast Food and Catering
Fastfood-ul tau online Fie ca ai ajuns la noi din intamplare sau din curiozitate, te invitam sa parcurgi paginile siteului nostru. Daca dupa ce vei vizualiza meniul nostru ti se va face foame sau pofta, nu suntem raspunzatori. Putem insa intervenii prin livrarea comenzii tale in cel mai scurt timp la biroul sau domiciliul dumneavoastra.

Cocktailuri
Bar Academy va pune la dispozitie o gama profesionala de produse pentru bar si barmani. Barmani la Bar Academy gasesc ustensile bar, echipamente bar, cocktailuri, accesorii bar pentru vin si cafea, si proiecte speciale pentru personalizarea fiecarui bar in parte. Bar Academy ofera si cursuri barmani.

Portalul w-w-w
w-w-w.ro este singurul portal cu locatii din Romania , recomandari restaurante , hoteluri , centre de infrumusetare , cofetarii , timp liber , evenimente culturale .

Restaurant Evenimente Iasi - Casablanca
Restaurantul Casablanca din Iasi organizeaza evenimente speciale pentru dvs (nunti, botezuri, evenimente corporate) asigurandu-va un design deosebit, servire prompta si distinsa, calitatea si finetea meniurilor