elefant.ro
 

City Garden Hotel 4* stele


Titlu: City Garden Hotel 4* stele
Descriere: Localizat in zona centrala a Bucurestiului, City Garden Hotel va ofera confort si liniste. Dotarile hotelului includ camere dotate cu grup sanitar cu cabina de dus, aer conditionat, televizor, Internet, jacuzzi, sauna etc.
URL: http://www.citygardenhotel.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: hotel, vila, unitate, cazare, City, Garden, CityGarden, zona, centrala, centru, Bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 27/09/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Inchiriem camere cu ora
Pensiunea Sanliv, ideala pentru cei aflaţi în delegaţie în Bucureşti sau pentru intalniri discrete de protocol. Inchiriem camere si pe termen scurt, pretul este de 48 de lei pentru minim 3 ore.

Cabana turistica Perla Neamtului
Cazare manastiri moldova, perla neamtului zona manastirii neamtului-targu neamt.

Ghid turistic Rimini
Cea mai cunoscută staţiune maritimă de pe Riviera Mării Adriatice, Rimini este, pe bună dreptate, un loc interesant din punct de vedere artistic şi cultural, un loc care transmite ceva din forţa unică şi energia multora dintre capodoperele sale romane şi renascentiste.

Cazare in Romania
Cazare in Romania, la pensiuni, vile, hoteluri, case de vacanta, apartamente in regim hotelier. Cele mai mici preturi, fara comision de rezervare. Contact direct cu proprietarii unitatiloe de cazare

Hotel Costinesti Royal
Hotelul Costinesti Royal*** este o construcţie nouă (2009) şi modernă, situată în partea de sud a staţiunii Costineşti, Ia circa 100 m de plajă, în zona Golfului Francez.