elefant.ro
 

Reparatii utilaje bucatarie


Titlu: Reparatii utilaje bucatarie
Descriere: Pentru noi este foarte important ca toti clientii sa fie multumiti de abordarea pe care o avem, de modul de rezolvare a cerintelor lor si de rezultatul final.
URL: http://www.service-bucatarii.ro/

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: Reparatii utilaje bucatarie, reparatii cuptoare patiserie

Acest site a fost adaugat in data de 25/09/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Inchirieri masini cluj
Vrei sa ai partea de cele mai bune servicii de inchirieri masini Cluj? Apeleaza la o firma care nu are preturile practicate de marile firme din industrie. Masinile sunt dintr-o gama extrem de diversa, atat solutii de buget cat si solutii premium. Depinde doar de tine daca vrei sa inchirieri un VW Polo sau un Audi A6. De asemenea diversitatea gamei este foarte mare avand posibilitatea sa alegi intre: berlina, break, sportback, suv, van pentru transportul persoanelor, duba pentru transport marfa.

Consultanta Buzau - Prodinvest Grup 99
S.C. PRODINVEST GRUP 99 S.R.L. din Buzau este o firmă de consultanta fonduri europene, inființata in anul 2002, ca raspuns la solicitarile existente in ceea ce privește atragerea de fonduri nerambursabile,specializata in management si concepere de proiecte fonduri rambursabile si nerambursabile (europene)

www.producatori-usi.ro
Producatori si distribuitori de usi interioare, usi de exterior, usi de garaj, usi de lemn natural si masiv, instalare usi automate si de metal, preturi mici la usi de sticla, culori diverse la usi termopan in Bucuresti, Timisoara, Cluj si Iasi.

Transport de marfa International
Transport de marfa intern si international cu autoutilitare de 3,5 tone in tot spatiul Uniunii Europene.

Automate Cafea
Servicii de distributie a automatelor de cafea la cel mai bun raport calitate pret. Aparate si espresoare de cafea oferite de compania Amore Caffee pentru a imbunatatii serviciile companiei dumneavoastra. Profesionalism in Automate cafea.