vivacredit.ro
 

DOCUMENTATII CADASTRU


Titlu: DOCUMENTATII CADASTRU
Descriere: Documentatii cadastru. Intabulari (apartamente, terenuri, constructii), dezlipiri, alipiri, trasari limite, planuri de situatie, consultanta de specialitate.
URL: http://documentatiicadastru.freewb.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: Documentatii, cadastru, Intabulari, apartamente, terenuri

Acest site a fost adaugat in data de 11/09/2012

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 610

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Amenajari interioare de succes
Doriti sa va construiti o casa rapid si ieftin? Casele din lemn sunt solutia. Pe site-ul nostru gasiti o gama variata de astfel de proiecte de constructii.

Westmount Imobiliare Bucuresti
Westmount Imobiliare este o echipa de consultanti imobiliari, parte a grupului romano-canadian Westmount Group, ce sunt specializati in evaluarea de proprietati, intermedierea de tranzactii imobiliare, negocierea si finalizarea de contracte de vanzare-cumparare si contracte comerciale, analiza tehnica a constructiilor existente si executarea de renovari sau structuri noi de cladiri, managementul de proprietati.

imoiasi A|gentie imobiliara
Agentia Imoiasi - intermediem cumparari-vanzari de apartamente,case-vile , terenuri, spatii comerciale, in Iasi si imprejurimi. oferim consultanta specializata, documentatie cadastrala, intocmirea actelor pentru notariat. Promtitudine si profesionalism!

Vedetele si locuintele lor
Ne straduim in fiecare zi sa va oferim servicii imobiliare de calitate, iar pentru a realiza acest lucru, pe site-ul nostru veti gasi doar specialisti pregatiti sa va stea la dispozitie.

Vanzari apartamente
Sirius Imobiliare, agentie imobiliara cu sediul in Bucuresti, ofera servicii de consultanta pentru achizitionarea, vanzarea sau inchirierea de imobile.