vivacredit.ro
 

DOCUMENTATII CADASTRU


Titlu: DOCUMENTATII CADASTRU
Descriere: Documentatii cadastru. Intabulari (apartamente, terenuri, constructii), dezlipiri, alipiri, trasari limite, planuri de situatie, consultanta de specialitate.
URL: http://documentatiicadastru.freewb.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: Documentatii, cadastru, Intabulari, apartamente, terenuri

Acest site a fost adaugat in data de 11/09/2012

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 570

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

inchirieri apartamente
Agentii Imobiliare in Bucuresti. Cu Aisiel Imobiliare mergi la sigur! Pentru ca noi Simplificam Imobiliarele pentru tine

Localizare pierderi energetice in constructii
Diagnosticarea Cladirilor prin localizarea surselor de umiditate si mucegai, neetanseitati, pierderi de caldura, prevenirea incendiilor, eficienta energetica, inspectia tehnica fatada si acoperis, evaluare tehnica a cladirilor si a gradului de etanseitate si protectie termica a acestora:  Consultanta/asistenta tehnica in proiectare/executie fatade si acoperis  Expertiza tehnica-analiza capacitatii cladirii de a pastra caldura  Evaluare stare functionala,Solutii tehnice de remediere

Apartamente de inchiriat Brasov
Va oferim solutii imobiliare complete, anunturi imobiliare gratuite din judetul Brasov, specializate pe vanzari, cumparari, schimburi si inchirieri de proprietati imobiliare ca apartamente, garsoniere, case, vile, spatii comerciale si terenuri libere. Inscrierea ofertelor pe site este gratuita atat pentru particulari cat si pentru agentiile imobiliare.

Westmount Imobiliare Bucuresti
Westmount Imobiliare este o echipa de consultanti imobiliari, parte a grupului romano-canadian Westmount Group, ce sunt specializati in evaluarea de proprietati, intermedierea de tranzactii imobiliare, negocierea si finalizarea de contracte de vanzare-cumparare si contracte comerciale, analiza tehnica a constructiilor existente si executarea de renovari sau structuri noi de cladiri, managementul de proprietati.

Oferte Vanzari - Inchirieri Spatii Comerciale, Birouri Cluj
Blitz Imobiliare va ofera o gama diversificata de vanzari si inchirieri spatii comerciale, spatii industriale si birouri in Cluj Napoca.