elefant.ro
 

case utilaje constructii


Titlu: case utilaje constructii
Descriere: Distribuitor autorizat al utilajelor pentru constructii marca CASE, compania Case Utilaje Constructii, a cunoscut pe parcursul acestor ani o dezvoltare continua ajungand astazi unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de profil. Vanzari utilaje, service utilaje Cesab (stivuitoare), Furukawa (ciocane si accesorii hidraulice), Dumec (autobetoniere), OM - Keestrack (statii de concasoare si sortare mobile).t)
URL: http://www.caseutilaje.com

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: case utilaje, vanzari utilaje, service utilaje, case utilaje

Acest site a fost adaugat in data de 10/09/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Sohbet
Chat

Portal de afaceri
Vino ACUM pe www.manager.ro si: - ai la dispozitie: Director de firme gratuit, Anunturi gratuite, Catalog produse gratuit; - promoveaza-ti GRATUIT afacerea si intra in relatie cu ceilalti oameni de afaceri; - gaseste piete noi pentru produsele tale.

SnubniPrstenu.eu - snubni prsteny wolframove
Prodavame snubni prsteny z oceli, titanu a wolframu. Snubní prsteny Hradec Kralove

Evaluare Imobiliara - IVERUS
Compania noastra, IVERUS, este formata din evaluatori imobiliari, brokeri imobiliari si auditori energetici cu peste 10 ani de experianta in evaluarea proprietatilor imobiliare, consultanta in domeniul imobiliar si intocmirea certificatelor energetice.

Regent SRL - Robinete si Armaturi Industriale
Regent SRL comercializeaza o gama larga de armaturi industriale, de la robineti industriali si hidranti subterani de numeroase tipuri pana la subansamble si alte accesorii necesare montarii oricarui tip de robinet industrial.