orange.ro
 

RADIO POWER ROMANIA


Titlu: RADIO POWER ROMANIA
Descriere: INFIINTAT IN 1998 EMITAND LA ACEEA VREME IN FM UL BUCURESTEN PE 104.4 SI 93.10 FM DAR SI ALTELE FACAND CONCURENTA LA VREMEA RESPECTIVA CU ALTTE POSTURI DE RADIO ( RADIO PRO B , RADIO GHANSTA ,RADIO MILENIUM , RADIO PARTY, RAIO AMMA . RADIO 21 , PRO FM , MAGIC FM , KISS FM ETC) INSA DIN 2005-2012 AM ALES TOTODATA O NOUA PROVOCARE ONLINE DIN DORINTA DE A FI MEREU ALATURI DE VOI 24 DIN 24 7
URL: http://radiopowerlive.go.ro

Categorie: timp liber > divertisment
Cuvinte cheie: HOUSE, TRANCE, CLUBBING, MINIMAL

Acest site a fost adaugat in data de 02/09/2012

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 1075

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

dlh.ro
Poze Vedete Romanesti - Informatii despre vedete - Video cu Vedete Romanesti.

formatie nunta
Daca sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez sau orice fel de petrecere, va prezentam in ceea ce urmeaza, o selectie a celor mai importante formatii de nunta.

Zoom-Z Live Band
Muzica de calitate, 100% LIVE si distractie cat cuprinde. Alege\\r\\nZoom-Z la petrecerea ta si bucura-te de un eveniment reusit. Show-ul si\\r\\nmuzica buna nu inseamna zgomot. Inseamna zumzet! - www.zoom-z.ro (Contact:\\r\\n0741 242 832 / zoomzofficial@gmail.com)

Pictura pe fata profesionala la evenimente
Pictura pe fata anima petrecerea ! Viziteaza-ne si vezi propunerile noastre de face painting pentru copii si adulti ! Noi iti coloram petrecerea! Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi.

Radio online
Fabrica de Hituri 2016 se asculta doar la Radio Era. Muzica nu zgomot. Acum si pe mobil Radio Era Romania. Vino alaturi de noi! Peste 70% din melodiile difuzate sunt hituri pop-dance.