vivacredit.ro
 

Echipamente de protectie Geocity Constanta


Titlu: Echipamente de protectie Geocity Constanta
Descriere: Echipamente de Protectie Catalog de produse al firmei Geocity CONSTANTA
URL: http://www.geocity.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: Echipamente de protectie, catalog, produse, protectie, bocanci, manusi, textil

Acest site a fost adaugat in data de 07/06/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Reparatii instalatii sanitare Bucuresti
Executam servicii de montaj, intretinere si reparatii baterii, robineti, cabine de dus, jacuzzi, saune, masini de spalat, sifoane de scurgere, hidrofoare, obiecte sanitare, calorifere, wc-uri, etc, in Bucuresti si judetul Ilfov.

Servicii proiectare si asistenta tehnica de specialitate
Pentru solutii de proiectare si asistenta tehnica de specialitate, firma Bio Tech colaboreaza cu o echipa de specialisti cu o experienta de peste 10 ani in domeniul rezervoarelor, statiilor de epurare a apei si tratare apa potabila, retele de alimentare cu apa si canalizare, statii de pompare, obiectivelor aferente si a logisticii de proces in vederea eficientizarii si reabilitarii acestora, precum si constructia obiectivelor noi.

Zincare electrolitica
Societatea noastra ofera o protectie anticoroziva de durata sub forma de zincare electrolitica. Acest procedeu reprezinta o solutie convenabila si avantajoasa de acoperire metalica pentru toate organele de asamblare si confectii metalice. Dispunem de tehnica necesara pentru a onora toate comenzile de zincare electrolitica in cel mai scurt timp posibil.

Afaceri cu bani putini
Afaceri cu Aur iti ofera oportunitatea unica sa construiesti o afacere de succes cu bani putini care sa aduca mii de euro tranzactionand cu aur pur si nu numai. In plus, sistemul de recompensare pe recomandari iti aduce comisioane de 100% generandu-ti un profit constant luna de luna!

Master Instal - Proiectare instalatii
Cu o experienta in proiectare de peste 15 ani echipa Master Instal va ofera servicii de proiectare, consultanta si executie pentru instalatii termice, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii de climatizare, verificare proiecte instalatii MLPAT