vivacredit.ro
 

Cabinet de avocat Birsan Emanoil - Medias


Titlu: Cabinet de avocat Birsan Emanoil - Medias
Descriere: Cabinetul individual de avocat Bîrsan Emanoil isi desfasoara activitatea in baza Legii 51/1995 si a statutului profesiei de avocat, sub egida Baroului Sibiu, având ca principală preocupare o corectă şi onestă abordare a problemelor juridice ale clientilor.
URL: http://www.avocat-birsan-medias.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: avocat, birsan, medias, sibiu

Acest site a fost adaugat in data de 28/08/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Birou Executor Judecatoresc Bucuresti
Biroul Executor Judecatoresc Ulman Bogdan este specializat in punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil, comercial, penal, contencios administrativ si dreptul muncii, precum si in notificarea actelor, comunicarea actelor de procedura, recuperari de creante, evacuari, procese-verbale de oferta reala, puneri in posesie, predare de bunuri, confiscari, executari silite mobiliare si imobiliare.

Birou Notar Public Ioana Surdescu
Servicii: autentificare contracte, procuri, divortul la notar, legalizari, succesiune-mostenire.

Catalogul National al Avocatilor din Romania
Scopul sit-ului www.pagina-avocatilor.ro este acordarea posibilitatii avocatilor, notarilor, executorilor, lichidatorilor, mediatorilor si contabililor din Romania sa-si promoveze serviciile pe plan national in functie de zona, profilul si domeniul de activitate.

Avocat Piatra Neamt Amalia Vlad
Cabinetul de avocatura Amalia Vlad din Piatra Neamt ofera consultanta, asistenta si reprezentare juridica. Membra a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Baroul Neamt din anul 1995, activand ca avocat definitiv in aceasta profesie de la 1.01.1998.

Paradis fiscal
Echipa de avocati Katzmann, Schindler & Partners, cu experienta de 13 ani in domeniul consultantei offshore pentru activitate in paradis fiscal, oferim clientilor nostri companii inmatriculate in majoritatea paradisurilor fiscale, conturi anonime, cat si administrarea lor, management profesionist pentru companii in paradis fiscal.