orange.ro
 

Stomatolog Craiova


Titlu: Stomatolog Craiova
Descriere: cabinetul stomatologic whitekiss - craiova va pune la dispozitie toata gama de servicii medicale stomatologice, atat experienta stomatologica, cat si aparatura moderna din dotare garantand calitatea lucrarilor. folosim materiale si instrumente de ultima ora, consumabile de unica folosinta. cabinetul nostru respecta normele u.e. cu privire la sterilizare, calitatea materialelor si a serviciilor efectuate.
URL: http://www.whitekiss.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: stomatologie, dentist, urgenta stomatologie,

Acest site a fost adaugat in data de 23/08/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 2

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Aparate Fizioterapie Tens si Electrostimulare
Furnizăm produse de înaltă calitate, de la producători de top, pentru menținerea unei sănătăți optime. Punem pasiune în ceea ce facem și ne ghidăm după valori de aur: profesionalism, siguranță, seriozitate, promptitudine, calitate!

Zeita sanatatii - Farmacie online
Zeita sanatatii va sta la dispozitie cu o gama variata de produse si sfaturi pentru tine si cei dragi, de la medicamente pentru diferite afectiuni, la produse pentru slabit, igiena si ingrijire pana la accesorii de infrumusetare. Va garantam o livrare rapida, la un pret foarte bun.

Bioalchimia.com
Produsele oferite de noi nu contin ingrediente chimice sau sintetice, ci au in compozitie uleiuri biologice\\r\\nde inalta calitate si materii prime vegetale, in cea mai mare parte provenite din agricultura biologica controlata.

Kamasutra
Afla absolut totul despre cum iti poti imbunatati viata intima cu articole despre fiecare pozitie in parte si despre cum ai putea face ca viata ta erotica.

Cresterea In Inaltime
Crești 5-10 Cm În Înălțime În Numai 7 Săptămani.Cel mai bun Program dezvoltat vreodata pentru cresterea in inaltime. Urmand Programul nostru, Vei putea creste pana la 10 cm in inaltime.\\r\\nProgramul contine un program cu exercitii fizice si psihice, dar si o dieta nutritionala, ce te ajuta sa-ti atingi inaltimea dorita.