watchshop.ro
 

Stomatolog Craiova


Titlu: Stomatolog Craiova
Descriere: cabinetul stomatologic whitekiss - craiova va pune la dispozitie toata gama de servicii medicale stomatologice, atat experienta stomatologica, cat si aparatura moderna din dotare garantand calitatea lucrarilor. folosim materiale si instrumente de ultima ora, consumabile de unica folosinta. cabinetul nostru respecta normele u.e. cu privire la sterilizare, calitatea materialelor si a serviciilor efectuate.
URL: http://www.whitekiss.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: stomatologie, dentist, urgenta stomatologie,

Acest site a fost adaugat in data de 23/08/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 2

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Erectie Slaba
Citeste despre erectia slaba tratamente impotriva erectie slaba; cauzele care determina erectia slaba.Erectie slaba tratamente - exista multe tratamente naturale ca plante sau ierburi impotriva la erectia slaba.

American Lifestyle
Shop online specialized in anti-aging, weight-loss, sexual health enhancers, body building products, energy and immune system boosting, dietary and nutritional supplements

FM SHOP
Intra si descopera minunata lume FM Grup! Peste 160 de arome de parfumuri printre care fiecare isi poate gasi aroma! NOU!! Produse pentru curatenia casei! Daca pentru tine conteaza calitatea produsului pe care il cumperi si nu ambalajul sclipitor sau eticheta acestuia acestuia, atunci poti alege produsele FM!

Tratament dentar
Începând din Timişoara, Arad, Reşiţa, Lugoj, Caraş-Severin, şi ajungând până în Cluj şi Bucureşti, pretutindeni avem pacienţi cărora am reuşit să le oferim o reabilitare completă, sigură şi de durată. Cazurile de implanturi dentare şi cele de redefinire a unui nou zâmbet prin Digital Smile Design reprezintă aria pe care ne focusăm forţele şi specializarea.

Aparate fitness
Compania noastra se adreseaza tuturor celor interesati de aparate fitness, si de aceea va punem la dispozitie diverse echipamente sport, printre care cele mai bune aparate fitness. Nu mai este nevoie sa va spunem ca sportul impreuna cu aparate fitness este foarte important si ar trebui sa faca parte din rutina fiecarei persoane.