watchshop.ro
 

Stomatolog Craiova


Titlu: Stomatolog Craiova
Descriere: cabinetul stomatologic whitekiss - craiova va pune la dispozitie toata gama de servicii medicale stomatologice, atat experienta stomatologica, cat si aparatura moderna din dotare garantand calitatea lucrarilor. folosim materiale si instrumente de ultima ora, consumabile de unica folosinta. cabinetul nostru respecta normele u.e. cu privire la sterilizare, calitatea materialelor si a serviciilor efectuate.
URL: http://www.whitekiss.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: stomatologie, dentist, urgenta stomatologie,

Acest site a fost adaugat in data de 23/08/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 2

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Kids Gifts and Kids Gadgets Review
Kids gifts and gadgets, toys for children, kids gadgets, cool gadgets for kids, childrens gifts, gifts for children, gifts for kids\\r\\n

Totul despre cancerul la colon
Scopul nostru (cancerlacolon.ro) este de a educa cat mai multe persoane posibil, si cat mai curand, despre factorii de risc si simptomele cancerului de colon.

Confidence Learning Center
Organizează cursuri de dezvoltare personală care acoperă teme esenţiale, pornind de la Stabilirea şi īndeplinirea obiectivelor, Prevenirea amānării pānă la Comunicarea eficientă şi Dezvoltarea creativităţii

Picaturi de par Varga
Picaturile Varga sunt in comert aproape de 10 ani, si s-au vandut 1.500.000 de bucati in Europa, trezind speranta in cei afectati ca isi vor redobandi podoaba capilara. Aceste cifre si numeroase experiente pozitive, intaresc credinta in munca depusa.

Chirurgie plastica cosmetica
Ghidul chirurgilor plastici si cosmetici a dentistilor si a clinicilor.