elefant.ro
 

Porci vietnamezi pentru imperechere si sacrificare


Titlu: Porci vietnamezi pentru imperechere si sacrificare
Descriere: Atunci cand se nasc, porcii vietnamezi cantaresc aprox. 300-400 g. Intr-un an acestia pot ajunge la o greutate de 80-90 kg, daca hrana este corespunzatoare. Porcii vietnamezi mici se intarca la 1,5 luni, iar porcii vietnamezi mari sunt maturi sexual la varsta de 9 luni
URL: http://www.porcivietnamezi.com

Categorie: diverse > animale
Cuvinte cheie: porci vietnamezi, carne, colesterol, boli, diabet

Acest site a fost adaugat in data de 29/07/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Magazin avicol - Shopwell.ro
Shopwell.ro - Aici veti gasi o varietate de produse avicole si accesorii, tot ce aveti nevoie pentru propria dumneavoastra crescatorie de pasari. Prepelitele sunt domeniul nostru de activitate si interes, un domeniu al viitorului. salut@shopwell.ro , 0728642256

Vanzari caini
Website cu anunturi gratuite cu imperecheri, vanzari, adoptii animale. Cabinete veterinare din Romania.

PetMall - magazin online de hrana si accesorii pentru animale de companie
Hrana si accesorii pentru animale (Royal Canin, Hills, Eukanuba, ProPlan, etc). Sfatul medicului. Diete veterinare, antiparazitare si vitamine. Livrare gratuita in Bucuresti si zonele limitrofe. Articole despre rase de caini, pisici,pesti si reptile.

Caini de paza
Cainii de paza ofera siguranta si protectie. Caini de paza foarte bine dresati. Echipamente si sporturi de autoaparare: kick-boxing, mma, muay-thai, karate.

Canisa Westie si Ciobanesc German linie de lucru
Suntem o canisa mica, crescatori si iubitori de West Highland Terrier si Ciobanesti Germani linie de lucru. Detinem 3 fetite westie si doi ciobanesti germani, mascul si femela, exemplare deosebite cu Pedigree tip A. Sunt doua rase minunate de care cu siguranta o sa va indragostiti.