elefant.ro
 

Gradinita Particulara cu program prelungit Iasi - Euro Kid Iasi


Titlu: Gradinita Particulara cu program prelungit Iasi - Euro Kid Iasi
Descriere: Euro Kid este gradinita particulara cu program prelungit din Iasi ce functioneaza cu grupele de varsta 2-3 ani, 3-4 ani, 4-5 ani. Gradinita Euro Kid din iasi este cea mai spatioasa gradinita din Iasi, la pretul cel mai avantajos
URL: http://www.eurokid-iasi.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: gradinita iasi, gradinita privata iasi, gradinita particulara iasi

Acest site a fost adaugat in data de 19/07/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Enciclopedie
Una din cele mai vaste si complete enciclopedii online ce contine informatii din diverse domenii, va sta la dispozitie doar pe ipedia.ro

Examen Cambridge Romania - EECentre
EECentre este o institutie autorizata sa furnizeze examene Cambridge pe teritoriul Romaniei. Va invitam sa accesati site-ul pentru a descoperi grupele de examene Cambridge pe care le puteti sustine alaturi de noi. Categoriile principale de examene Cambridge sunt: Engleza pentru copii (YLE), Engleza generala sau Engleza pentru afaceri.

Scholars Junction
Scholars junction provides online tutoring, homework help and assignment help for all subjects like economics, maths, science, accounting, dissertation and online statistics help. Our tutors and experts always online 24/7.

ANUP International
ANUP-Internațional este o organizație înființată în anul 2006, având ca obiect de activitate educația adulților la nivel european și internațional, atât în domeniul formării profesionale, cât și în cel al dezvoltării personale a adulților.

Gradinita Gamex Constanta
Gradinita Gamex a fost infiintata in 1998 in Constanta, si isi desfasoara activitatea intr-o vila din centrul Constantei, avand toate autorizatiile si acreditarile necesare.  Gradinita Gamex dispune de sali de curs moderne, amenajate intr-un mod placut copiilor si dotate cu mobilier adecvat, calculatoare, imprimante, aparatura audio-video, jocuri, jucarii.  Gradinita are curte interioara ferita de poluarea si zgomotul orasului, iar transportul copiilor este asigurat cu 2 microbuze proprii.