vivacredit.ro
 

Forumul oficial al universitatii din craiova


Titlu: Forumul oficial al universitatii din craiova
Descriere: Forumul oficial al universitatii din craiova sms love, examen proiecte referate profesori studenti platforme
URL: http://www.ucvforum.ro

Categorie: educatie si cultura > Licee Universitati
Cuvinte cheie: Forumul universitatii din craiova sms examen proiecte referate platforme

Acest site a fost adaugat in data de 02/06/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

e-scoala.ro
e-Scoala.ro - FUN, jocuri si referate, muzica, HOROSCOP, biblioteca, limbi straine, consiliere cariera, subiecte si sfaturi pentru examene, bacalaureat, teze nationale sau admitere. Szuper COOL!

ucdc.ro
Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir - cea mai puternica institutie din invatamantul particular din Romania

Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanta
Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanta este un liceu tanar in plina dezvoltare, avand ca principala calitate dorinta de a atinge nivelul excelent in educatie!

absolventdepsihologie
Psihologiacaprofesie își propune susținerea și promovarea dezvoltării unei modalități de comunicare periodică privind concursurile de angajare, manifestările profesionale, informații despre universitățile din România care oferă studii superioare în domeniul psihologiei, informații despre publicații, articole cat și alte informații din domeniul psihologiei.

Colegiul Tehnic Cotea, Focsani
Avand o istorie de peste 85 de ani de la infiintare ca scoala profesionala, si peste 60 de ani de functionare ca liceu, aceasta institutie a devenit pe 7 noiembrie 2008 Colegiul Tehnic “Valeriu D. Cotea”. Unitatea este inscrisa pe coordonatele integrarii invatamantului romanesc in sistemul educational european, asigurand formarea tinerilor in profilul Resurse naturale si protectia mediului, precum si in cel Tehnic, prin cursuri liceale de zi , serale si scoala postliceala.