elefant.ro
 

Hidroplasto – Deflex


Titlu: Hidroplasto – Deflex
Descriere: Compania Deflex - Fungensysteme Gmbh, cu o experienta de peste 50 de ani, este specializata in fabricarea si distributia unor profile de jonctiune suprafete: profile aluminiu, profile metalice, profile seismice, profile ignifuge, profile din Pvc.
URL: http://www.profiledilatatie.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: profile dilatatie, profile aluminiu, profile seismice, profile ignifuge,

Acest site a fost adaugat in data de 09/07/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

despre inscrierea in Comunitatea Calivita
Comunitatea Calivita ofera premisele unui stil de viata sanatos si independenta financiara.\\r\\nTrebuie sa reusesti sa-ti echilibrezi starea de spirit, stabilind noi relatii si avand un sentiment de realizare fiananciara, poti sa fi cu adevarat fericit pe termen lung.\\r\\nNumar de membru: 0407868131\\r\\nAi o sansa unica de a te consolida financiar pe termen lung si poti dezvolta aptitudini serioase si valoroase cum ar fi: motivatia, creatia perseverenta si inspiratia.

inchirieri masini Bucuresti
Servicii inchirieri masini in bucuresti avand la dispozitie un parc de masini noi cu posibilitatea inchirierii avantajoase de masini pe termen lung din Bucuresti sau de la aeroport Otopeni.

Renovari apartamente: vopsele lavabile si decorative, gleturi, adezivi
renovis este magazinul specializat in renovari apartamente: vopsele lavabile si decorative Fabryo, gleturi, adezivi, vopsele si lacuri pentru lemn, amorse, etc. Planuiesti, cumperi si renovezi mai usor ca niciodata!

Lider Contabil
Firma contabilitate din Bucuresti oferim servicii de contabilitate generala, audit financiar, consultanta fiscala si expertiza contabila

Bursa de transport marfa
Cargopedia este o bursa de transport marfa internationala, un site care ii ajuta pe transportatori sa gaseasca marfuri de transportat, iar pe cei cu marfuri de transportat sa-si gaseasca camioane prin care sa-si transporte marfa.