vivacredit.ro
 

Servicii genetice - teste de paternitate


Titlu: Servicii genetice - teste de paternitate
Descriere: Laborator de genetica, de patologie moleculara si de expertiza genetica judiciara. Pentru lista completa a analizelor disponibile va rugam sa ne vizitati pe site-ul: www.residentlab.ro
URL: http://www.residentlab.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: ADN, PCR, HPV, BRAF, EGFR, K-ras, KRAS, VHL, paternitate, test

Acest site a fost adaugat in data de 06/07/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Fisuri anale
Blog ce trateaza afectiuni proctologice. fisuri sunt cauzate de obicei de un scaun foarte tare, dar si de diaree constanta. Sunt prezentate remedii naturale si metode prevenire.

Medicina Israel
IsroMedical Services va ofera servicii medicale de calitate superioara. Incercati medicina israel si clinicile private din Israel pentru ca aici veti gasi cele mai bune centre medicale.

Depresia
Scapa de DEPRESIE Definitiv 100% Natural Fara Tratamente Costisitoare Sau Medicamente Scumpe Care Nu functioneaza.Cel mai Eficient si sigur Remediu Natural Pentru inlaturarea permanenta a Depresiei ! \\r\\n

Carucioare copii, scaune auto, patuturi si multe produse pentru bebelusi
Magazinul Forbaby.ro va ofera posibilitatea alegerii produselor destinate bebelusilor incepand din prima zi de viata. Va oferim carucioare, patuturi, scaune auto, precum si multe alte articole pentru bebelusi. Comanda se poate face telefonic sau online. Livrare in 24 de ore. Suntem importatori si distribuitori al marcii Pierre Cardin destinat bebelusilor.

bebeDaria.ro - totul despre bebelusi
bebeDaria.ro - este un portal unde ai sa gasesti informatii utile despre nastere, sarcina, alaptare, diversificare - special scrise pentru viitorii parinti. Un bebelus este cel mai frumos cadou pe care il vei avea, prin urmare este foarte important cum sa ai grija de el, dar si cum sa iti faci timp pentru tine.