vivacredit.ro
 

Servicii genetice - teste de paternitate


Titlu: Servicii genetice - teste de paternitate
Descriere: Laborator de genetica, de patologie moleculara si de expertiza genetica judiciara. Pentru lista completa a analizelor disponibile va rugam sa ne vizitati pe site-ul: www.residentlab.ro
URL: http://www.residentlab.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: ADN, PCR, HPV, BRAF, EGFR, K-ras, KRAS, VHL, paternitate, test

Acest site a fost adaugat in data de 06/07/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Echilibru si sanatate prin alcalidizare
Universul funcţionează prin echilibrarea unor perechi de opuse şi universul organismului Dumneavoastră funcţionează similar. Când echilibrul dispare, apar simptomele bolilor: nivel redus de energie, oboseală, surplus de greutate, mod de gândire îngreunat, dureri, disfuncţii severe.

Produse naturiste | Tratamente naturiste | Suplimente nutritive Tianshi
Produse naturiste de la compania Tianshi. Tratamente naturiste. Produse de calitate superioara. Aici gasiti o gama variata de produse si suplimente nutritive. Magazin de produse naturiste Tianshi.

Tratamente naturiste
Ofera utilizatorilor/abonatilor participanti cu success la o anumita oferta Cupoane valorice electronice. Cuponul corespunde valorii afisate si achizitionate in urma participarii la realizarea ofertei.

POLICLINICA COMPLEMED
Profesionalism Seriozitate Prioritatea noastra: PACIENTUL Confidentialitate Dotare la standarde inalte Conditii de igiena si sterilitate maxima Ambient placut Calitatea impecabila a serviciilor medicale oferite

Terapii Naturiste
Un site ce dezvaluie multitudinea tratamentelor naturiste pe baza plantelore medicinale, semintelor, fructelor si legumelor pentru vindecarea diverselor afectiuni si boli. Descoperiti preparatele naturale pe baza de plante medicinale si puterea vindecatoare a naturii, alaturi de rolul ei fundamental in terapeutica naturista.