vivacredit.ro
 

Oftalmologie Copii


Titlu: Oftalmologie Copii
Descriere: Oftalmologie, copii, tratament gratuit, Tratament ortoptic. Consultatii oftalmologice pentru copii 0-18 ani - gratuite pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie
URL: http://www.oftalmologiecopii.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Oftalmologie

Acest site a fost adaugat in data de 03/07/2012

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 575

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Retete culinare pentru dumneavoastra
Retete culinare pentru dumneavoastra

Tratament Naturist
Site cu advertoriale despre sanatate. Gasiti o gama larga de tratamente naturiste, produse naturiste, boli si tratamente, informatii despre un mod de viata sanatos pentru toate categoriile de varsta.\\r\\nAici puteti gasi cele mai noi informatii despre modul in care va puteti intari sanatatea.\\r\\n

Resveratrol
Resveratrol Plus este unul din cei mai puternici antioxidanti si care contine pe langa resveratrol, extract din samburi de struguri si coenzima Q10.

Spirulina Slimming – Spirulina Chinezeasca
Spirulina-Chinezeasca.ro este un site de prezentare al suplimentului nutritiv pentru slabit Spirulina Chinezeasca - Spirulina Slimming – Capsule Spirulina Super Fat Burning Bomb. Spirulina Chinezeasca reprezinta o combinatie de substante extrem de rare si folositoare organismului, principala substanta fiind spirulina, o alga marina salbatica care creste in lacul Cinhai (China).

Calivita produse naturiste - retete naturale
Calivita - produse naturiste, preparate naturale Calivita din plante medicinale, produse naturale Calivita, retete naturale si tratamente naturiste Calivita!