smokemania.ro
 

Oftalmologie Copii


Titlu: Oftalmologie Copii
Descriere: Oftalmologie, copii, tratament gratuit, Tratament ortoptic. Consultatii oftalmologice pentru copii 0-18 ani - gratuite pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie
URL: http://www.oftalmologiecopii.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Oftalmologie

Acest site a fost adaugat in data de 03/07/2012

Voturi luna acasta : 7

Voturi total : 531

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

DAOYIN - Gimnastica Traditionala Chineza pentru toate varstele
Exercitii pentru intarirea sanatatii, care constau intr-o serie de miscari lente, corelate cu respiratia, combinate cu focalizarea atentiei si cu masajul anumitor puncte energetice, toate acestea in conformitate cu Medicina Traditionala Chineza.

Santemed Resources recruteaza cadru medical pentru Franta
Compania SANTEMED RESOURCES are ca obiect de activitate recrutarea si plasarea de personal specializat in toate domeniile medicale, in Franta, atat in mediul urban, cat si in mediul rural. De aceea, compania noastra isi propune sa vina in intampinarea cererii de cadre medicale, recrutand si plasand personal in spitalele publice si private sau in cabinetele din Franta. Astfel, noi punem in contact institutiile de sanatate franceze cu personalul din Romania, facilitand intalnirea acestora.

Disfunctii sexuale
DISFUNCTII SEXUALE infunctionalitati ale aparatului sexual atat din punct de vedere psihic cat si fizic.

Slabire rapida
Body Concept iti ofera timpul de care ai nevoie pentru a te mentine in forma si pentru a avea un corp de invidiat, slabire, slabire rapida, wellness, remodelare corporala, liposuctie, cavitatie, radiofrecventa, miha bodytec, cavishape.

prelungirea actului sexual
PornPropills sunt niste pastile foarte cunoscute in lumea intreaga, utilizate chiar si de starurile porno pentru un act sexual mai de durata si intarziere ejaculare. Sunt utilizate si pentru prelungirea actului sexual.