orange.ro
 

Oftalmologie Copii


Titlu: Oftalmologie Copii
Descriere: Oftalmologie, copii, tratament gratuit, Tratament ortoptic. Consultatii oftalmologice pentru copii 0-18 ani - gratuite pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie
URL: http://www.oftalmologiecopii.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Oftalmologie

Acest site a fost adaugat in data de 03/07/2012

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 513

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Sfaturi despre copii
Comunitate online gratuita pentru mamici cu articole si forum despre sarcina, copii si familie. Poti discuta cu mamicile, ai acces la desene de colorat si carti pentru copii, calendarul sarcinii si albume foto.

Tratament Celule Stem
Tratament cu celule stem 100% natural fara operatii, fara durere. Olimpiq StemXcell ajuta organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem. Tratamentul cu celule stem este de un real folos pentru prevenirea aparitiei diferitelor afectiuni ( cancer, diabet, ciroza, hepatita, prevenirea infarctului miocardic).Cu Olimpiq StemXCell, beneficiati de un tratament cu celule stem complet si fara reactii advese. Tratamentul cu celule stem proprii este mai eficient si accesibil oricui

Detoxamin
Produsele din linia Detoxamin sunt suplimente minerale naturale care au la baza Zeolit, ajutand la detoxifierea organismului, intarirea sistemului imunitar, in preventia afectiunilor cardiace si tumorale, prevenirea problemelor de tranzit intestinal. Produsele Detoxamin sunt recomandate in special persoanelor cu imunitate scazuta.

Salon de Infrumusetare si Relaxare
Discret Studio - Salon de Infrumusetare si Relaxare in Constanta, perfect pentru cei ce vor cea mai buna imagine a propriei persoane. Iar pentru asta au parte de o transformare vizibila si o imbunatatire a starii de bine. Salon de Infrumusetare, Hairstyling, Extensii Gene, Cosmetica, Spa, numai in Constanta.

Herbagetica - Puterea extractelor
Povestea Herbagetica a luat naștere în 2010 în Brașov, orașul din inima României. Din dorinţa de a descoperi puterea extractelor din plante și mai ales de a împărtăși această comoară cu cei care au nevoie, s-au născut produsele noastre: naturale, organice, inovative.