orange.ro
 

Oftalmologie Copii


Titlu: Oftalmologie Copii
Descriere: Oftalmologie, copii, tratament gratuit, Tratament ortoptic. Consultatii oftalmologice pentru copii 0-18 ani - gratuite pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie
URL: http://www.oftalmologiecopii.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Oftalmologie

Acest site a fost adaugat in data de 03/07/2012

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 509

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

anticonceptionale.ro
Informatii despre cele mai importante metode contraceptive, modul lor de actiune, avantajele si dezavantajele folosirii lor.

medicina-tehnologie
Un blog cu informatii despre sanatate si tehnologie, Medicina si tehnologia ne ajuta sa trecem peste probleme

ConsultaClick Romania
ConsultaClick.ro permite utilizatorilor sai programarea online la aproximativ 5000 de medici din 350 de clinici private si accesul la peste 500 de pachete medicale cu preturi concepute exclusiv pentru noi.

neurologul
Acest site isi propune sa explice pe intelesul tuturor principalele afectiuni neurologice. De asemenea, se pot face programari telefonic pentru consultatii gratuite neurologie, in anumite conditii. pacientii care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist beneficiaza de consultatie si investigatii gratuite

Q Clinic Medicina estetica si anti-aging
Q Clinic este specializata in diagnosticul si terapiile patologiei pielii si ofera consultanta si terapii de specialitate in medicina estetica si anti-aging.